Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,073 $

Sorsdöntő meccset játszik a Liverpool hétfő este, élőben adja a tv

Szoboszlai Dominik egy több mint fontos meccsre készül hétfő este, ami a bajnoki cím sorsáról is dönthet.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Liverpool továbbra sem áll jól a bajnokságban az elmúlt hetekben elhullajtott pontokat miatt. Függetlenül attól, hogy legutóbb nyert a csapat, azelőtt négy meccsből csak egyet húzott be a legendás alakulat, miközben kétszer kikaptak. Emiatt csak 78 pontjuk van 36 meccs után, míg a Manchester City már 85-nél jár, akik régóta veretlenek.

Az Arsenal ugyan 86 ponttal vezet, egy meccsel többet játszott, így nem az ő kezükben van a saját sorsuk. Legutóbb a Manchester United otthonából hozták el a 3 pontot, ami után újabb nyilatkozatot adott Ten Hag, magyarázattal szolgálva arra, miért is kaptak ki, miért állnak csak a 8. helyen. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

A Liverpoolra egy több mint nehéz mérkőzés várhat az Aston Villa otthonában hétfő este, akik a 4. helyen állnak. Bajnokok Ligája indulást érő helyen várják a sztárcsapatot, így több mint motiváltak lehetnek, mert egy győzelemmel minden kérdés eldőlhet, de már egy döntetlen is sokat segítene rajtuk.

Addig a Liverpool számára az egyetlen elfogadható eredmény a győzelem. Emiatt is lesz igazán érdekes és izgalmas a mérkőzés, amit a Match 4 közvetít élőben 20 óra 45 perctől, és bízzunk benne, hogy Szoboszlai ezúttal a kezdőcsapatban kaphat helyet, és nem a kispadon, mint mostanában.

Szoboszlai továbbra is rendkívül népszerű Magyarországon, és ez már a repülőjáratokban is megnyilvánul. Egyre több és több magyar akarja látni élőben a honfitársát, aki gőzerővel készül az Európa-bajnokságra, ahol ismét bizonyíthatja a benne rejlő óriási potenciált, egyedi lehetőségeket.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.