Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,59 Ft
Euró
397,78 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
66,640 $

Kispadon kezd Szoboszlai a Tottenham ellen

Szoboszlai Dominik a Tottenham ellen léphet pályára az Anfield Roadon a Liverpool színeiben, és már a kezdő is ismert.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az Arsenal és a Manchester City is nyert, amivel még nagyobb nyomás alá helyezték a távozás előtt álló Klopp csapatát. Nincsenek könnyű helyzetben Szoboszlaiék, mert nem kevés pontot szórtak el alig pár forduló alatt, aminek meg lehet az ára.

Az Arsenal 3–0-val üzent, elsősorban a Manchester Citynek, akik ugyan másodikak a londoniak mögött, 1 pont a hátrányuk, és egy meccsel kevesebbet játszottak. Haaland négy góllal válaszolt az Arsenalnak, akik nem nyugodhatnak meg, mivel Guardioláék egyelőre nem tudnak hibázni, és már a Bajnokok Ligájában sincs rajtuk terhelés. Soron kívül Medián: érdekes különbség mutatkozott meg a Fidesz, a DK és a Tisza Párt szavazói között

A Liverpool most arra készül, hogy legyőzze a Tottenham-et, akik náluk is rosszabb formában vannak. Amennyire jól kezdődött számukra az idény, annyira katasztrofálisan érhet véget, elbukván a Bajnokok Ligája indulást, ami így minden valószínűség szerint az Aston Villánál fog landolni.

A Villa előnye 7 pont, de hiába játszottak többet egy mérkőzéssel, a Tottenham az előző három meccsén még csak pontot sem szerzett. Rég nem látott mélységekbe zuhanhatnak, ha a Liverpool ellen is kikapnak, de a döntetlen is felérne egy vereséggel. A 75 pontos Liverpool pedig szinte reménytelen helyzetben van, mert az ugyanannyi meccset játszott Citynek 82 pontja van.

Végül Szoboszlai a kispadon kapott helyet, akárcsak Nunez, de valószínűleg a második félidőben már be fognak állni. Ez függ attól is, hogyan alakul az eredmény, mennyire lesz szoros az állás. A mostanában remek teljesítményt nyújtó Gakpo viszont ott van a kezdőben, akárcsak Salah és Quansah is.

Kiderült, mi jelenleg Magyar Péter legnagyobb kihívása, várja az emberek döntését

Magyar Pétert egyre többen igyekeznek meggyőzni arról, hogy vállaljon munkát az Európai Parlamentben, és most pontosan erről kérdezi meg az embereket.

Eljött a nagy nap, Mbappé pályára léphet az Európa-bajnokságon

Eljött a nagy nap, amikor is Franciaország is megkezdheti a menetelését az Európa-bajnokságon, amit természetesen élőben közvetít a televízió.