Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,818 $

Nehéz meccs vár a Manchester Unitedre Kerkezék ellen, élőben adja a tv

Egy meglehetősen nehéz mérkőzés vár a Manchester Unitedre, alkik a Bournemouth otthonában lépnek pályára szombat délután.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az angol csapatok közül ketten még mindig ott vannak a Bajnokok Ligájában. A Manchester City 3-3-at játszotta negyeddöntő első mérkőzésén Madridban, addig az Arsenal odahaza került nehéz helyzetbe a Bayern München ellen. Egyik csapatnak sem lesz könnyű dolga, viszont nem kizárt, hogy mindkét angol alakulat ott lesz az elődöntőben.

Ami pedig a Liverpoollal történt az Európa-ligában, az maga a döbbenet. 3-0-ra kaptak ki az Atalanta ellen, amire senki nem számított, viszont van még egy visszavágó, ami akár történelmi is lehet Olaszországban, de jelen állás szerint nem sok esély van erre. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

A Manchester United egy nemzetközi kupában sem szerepel, és lehetséges, ez így is marad a csapat gyenge teljesítménye miatt. A Bajnokok Ligája indulást érő 4. hely már szinte biztosan elment, és az 5. hely szintén távol van.

Nehéz elképzelni, hogy már nem veszítenek a bajnokság végéig, miközben 49 pontot számolnak a 60 pontos Aston Villa mögött, akik egy meccsel többet játszottak. A Tottenham szintén 60 pontos, ugyanakkor a londoniak ugyanannyit játszottak, mint a manchesteriek. A 12. helyen álló Bournemouth fogadja a Vörös Ördögöket, valószínűleg Kerkezzel a soraiban. A Spíler 1 18 óra 20 perctől közvetíti az eseményeket.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.