Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,90 Ft
Euró
387,48 Ft
Font
451,70 Ft
Bitcoin
65,716 $

Klopp sem hitt a szemeinek, hogy Szoboszlai lövése nem ment be a Manchester United ellen

Szoboszlai Dominika akár egymaga eldönthette volna a Manchester United elleni rangadót az Old Traffordon, de nem volt szerencséje.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik a Manchester United ellen is kezdőként kapott lehetőséget vasárnap délután az Old Traffordon, ami egy nagyon izgalmas és fordulatos meccset hozott. Szoboszlai különösen veszélyesen játszott a kapura, még 20 perc sem telt el, már volt négy komoly helyzete, de hol Onana fogott ki rajta, hol pedig nem volt szerencséje.

„Egyáltalán nem haragszom a srácokra, de a játékban nem hagyom, hogy megtörténjenek bizonyos dolgok. Túl mélyre süllyedtünk. Rengeteg olyan helyzet volt, amikor meg tudtuk volna őrizni a labdát. Proaktívnak kell lenned.” – mondta a Sky Sports kérdésére Klopp a 2-2-es döntetlent követően. Soron kívül Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

Klopp egyszerűen sajnálta, hogy noha sok helyzetet alakítottak ki, mindössze két gólt szereztek, ami nem volt elég a Manchester United legyőzéséhez. „Meg kellett volna nyernünk a meccset, ez egyértelmű. Gólokat kellett volna szereznünk az első félidőben, már annak felénél.” – fogalmazott az edzőlegenda, aki hamarosan elhagyja a Liverpoolt.

Szoboszlai egymaga eldönthette volna a kérdést

Klopp úgy véli, látván a játékot, a kialakított helyzeteket, az 1-0-s vezetés volt a legkevesebb, amit elvárhattak maguktól, majd jött a hiba, és Fernandes félpályáról gólt lőtt. „Nagyon jól sikerült a lövés Brunótól, majd beindult a stadion, és szükségünk volt néhány percre, hogy ismét rendezzük a sorainkat, de újabb gólt szereztek.”

„Nagy lehetőségeink voltak a gólszerzés előtt és utána is. Ami engem illett, egy ponttal többet szereztünk, mint korábban. Előhúztak valami extrát, amivel az Everton ellen is szembesültünk. Teljes mértékben megérdemelt volt az egyenlítés.” – idézte a 90min Kloppot.

„Úgy vélem, Onana hihetetlen védést mutatott be Szoboszlai helyzeténél. A többinél kicsit kapkodtunk, szerettem volna, ha teszünk egy extra mozdulatot, mert végig nyugodtnak kell lennünk. A lőtt gólok pedig elvittek bennünket oda, ahol most tartunk. Csütörtökön már az Európa-ligában lépünk pályára, aztán jön a Crystal Palace.”

„Sűrűn és gyorsan jönnek a meccsek, de ez jó nekünk. Most idehaza fogunk játszani az Atalanta ellen, ami nehéz meccs lesz, viszont otthon vagyunk, majd lesz még egy. Nincs sok hazai meccsünk már a szezonban, és az a csapat, aki végül megnyerni a ligát, annak ezt valóban meg kell érdemelnie. Versenyben vagyunk, és a részemről teljesen rendben is van ez.”

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Nagyon közel került a Barcelona a második hely megszerzéséhez a Real mögött

A Girona már csak a csodában bízhat, miután két meccse van hátra a spanyol bajnokságban, és jelenleg 4 pont a hátrányuk.

Ezért fontos, hogy ne írjanak keveset kézzel a gyerekek

Manapság már egyre kevesebbet írunk kézzel, viszont annál többet pötyögünk az okoseszközeinken. Egy új kutatás szerint azonban előbbi a kreativitás és a gondolkodás fejlesztésében is segíthet.