Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,72 Ft
Euró
388,64 Ft
Font
451,77 Ft
Bitcoin
61,672 $

Hivatalos: ma este, az FA-kupában sem tér vissza még Szoboszlai a Liverpoolban

A Liverpool ismertette aktuális kezdőcsapatát, ezúttal az FA-kupában a Southampton ellen, és kiderült, hogy Szoboszlai Dominik visszatérésére van-e esély.

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Liverpool szépen menetel idén, bár csak 1 pont az előnyük a Manchester City előtt a Premier League-ben, míg az Arsenal kettőre van tőlük. Haaland legutóbb öt gólt szerzett, amivel igencsak erős üzenetet fogalmazott meg a riválisok felé, és ha ő belelendül a gólgyártásba, az könnyen címvédést jelenthet.

A Liverpool azonban erősebb, mint az előző szezonban volt, és már egy Ligakupájuk biztosan van. Történelmet írnának, ha az Fa-kupát, a bajnoki címet és az Európa-ligát is megnyernék, amire megvan az esély. Szoboszlai Dominik, Salah és Nunez nélkül nyerték meg a döntőt vasárnap a Wembley-ben, de csak az utolsó pillanatokban. Soron kívül Az inflációra hivatkozva többször is árat emelhetnek a bankok

Dominik nem túlzottan boldog, amikor nem játszhat, ez érthető, már csak amiatt is, mert fiatal, és még rengeteget fog fejlődni. Igazi kedvencé vált a Liverpoolban, és megadták a módját az ünneplésnek a kupagyőzelem után. Sok idejük nem volt pihenni, mivel szerda este ismét jelenésük van a pályán.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Liverpool Fa-kupa mérkőzését is élőben adja a tévé. A Southampton az ellenfél, akik papíron nem jelenthetnek különösebb kihívást, még egy B-csapattal sem. Ettől függetlenül Klopp semmit nem bízhat a véletlenre, mert Angliában nincs lehetetlen, és a Soton képes meglepetést okozni.

A legnagyobb kérdést az jelentette, vajon Szoboszlai ezen a mérkőzésen visszatérhet-e. A legutóbbi sérülése után egy kupameccs után térhetett vissza, és most szintén adott volt erre a lehetőség. Végül úgy döntött a klub, hogy még korai lenne Szoboszlai bevetése, így a kispadon sem foglalhat helyet. Dominikhez hasonlóan Salah és Nunez sem érhető el, akárcsak korábban.

Szentkirályi Alexandra: „Karácsonyék kitiltanák az autók kétharmadát. Ez őrület”

Szentkirályi Alexandra azt mondja, Karácsony Gergelyék arra készülnek, hogy kitiltsák az autók kétharmadát Budapestről.

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a NAV pénzügyőrei az M5-ösön (videó)

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei ismét a megfelelő helyen és időben voltak, aminek köszönhetően illegális eszközöket foglaltak le az M5-ös autópályán.