Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,71 Ft
Euró
387,46 Ft
Font
450,61 Ft
Bitcoin
61,281 $

Így buliztak az öltözőben Szoboszlaiék a kupagyőzelem után a Wembley-ben (videó)

Mindenkik nagyon jól érezte magát, Szoboszlai Dominik is ott volt az ünnepléskor, abszolúte megérdemelten lett övék a trófea.

Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokat nem kellett várnunk arra, hogy Szoboszlai Dominik kupát nyerjen a Liverpoollal, gyakorlatilag az első adandó alkalommal kihasználta ezt a lehetőséget. Ugyan végül nem léphetett pályára a fináléban a sérülése miatt, nagyon is sokat tett hozzá ahhoz, hogy ott legyenek a döntőben.

Ha már ott voltak, nyertek is, bár a vártnál szorosabb volt a döntő. Az utolsó pillanatokban dőlt el a trófea sorsa, amikor fejben már szinte mindenki a büntetőpárbajra készült, ami végül elmaradt, köszönhetően a csapatkapitány Van Dijk fejesének. A klasszis védő joggal érdemelte ki a meccs embere címét, nagyot játszott. Soron kívül Hétfőtől indul az előszezoni menetrend, több vonatot biztosít a MÁV a Balatonhoz

Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a finálé amiatt is volt ennyire szoros, mert Szoboszlai, Salah és Nunez sem léphetett pályára. Ha ők hárman ott vannak a pályán, valószínűleg még csak hosszabbításra sem kerül sor. A csapat így is elég erős volt ahhoz, hogy övék legyen a győzelem, amihez hatalmas kapusteljesítményre is szükség volt.

Mi pedig rendkívül büszkék lehetünk, hogy van egy olyan honfitársunk, aki a Liverpool alapembere, jövőbeni csapatkapitánya, és egyúttal a Premier League egyik legjobbja, akiből világsztár válhat. Napról napra egyre közelebb kerül ehhez, és természetesen Dom is magához ölelhette a trófeát az öltözőben.

Nagy partit csináltak odabent a Liverpool játékosai, régóta vártak erre a pillanatra. Többen táncolni kezdtek, szólt a zene, ömlött a pezsgőt, abszolúte megérdemlik a kisebb pihenést, majd készülhetnek a következő megmérettetésre, bár ezek a napok egyértelműen győzelmi hangulatban fognak telni.

Véletlen felfedezés hozhatja el a szuperakkumulátorok rég várt korszakát

Mindent megváltoztathatnak az új fejlesztésű kondenzátorok.

Orbán Viktor halat fogott (videó)

Orbán Viktor miniszterelnök egy újabb aktív programon vett részt, hamar sikerült halat fognia az egyik közeli horgászterületen.