Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,05 Ft
Euró
385,47 Ft
Font
449,36 Ft
Bitcoin
66,014 $

Megint gálázott az Arsenal, és 2 pontra vannak Szoboszlaiéktól

Rettentően szoros az angol bajnokság, és nem kizárt, hogy ez az egészen a végéig, az utolsó fordulókig így marad.

...svg content...Fotó: Unsplash/Who’s Denilo ?
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jó pár héttel ezelőtt sokan leírták az Arsenal esélyeit, ám azóta a londoniak magukhoz tértek, és szinte verhetetlenné váltak az angol bajnokságban. Ennek és a Liverpool elleni győzelemnek köszönhetően nagyon közel vannak ahhoz, hogy visszavegyék a vezetést. Ugyan még mindig a Szoboszlai Dominik csapata áll az élen, az előnyük minimális.

A Liverpool 60 pontot számol, közvetlen az 59 pontos Manchester City előtt, akik szintén hozták a kötelezőt. Legutóbb pedig az Arsenalon volt a sor, akikre papíron nehezebb kihívás várt, mert a Newcastle-t fogadták. Miközben a Manchester United hazai pályán megbotlott a Fulham ellen, az Arsenal simán nyert a „Szarkákkal” szemben. Soron kívül Robert Fico már nincs életveszélyben

Már a 18. percben megszületett a vezetés Botman öngóljával, amire pár perccel később Havertz válaszolt. Ezzel már 2-0 volt az állás, és ugyan a következő gólra a 65. percig kellett várnia a szurkolóknak, az is az Arsenal neve mellé került. Saka köszönt be, Havertz ezúttal gólpasszt adott, és 3-0-nál minden eldőlt.

Sőt, a 69. percben 4-0-ra módosult az állás Kiwior góljával. Itt Rice volt az előkészítő, és ugyan a 84. percben a Newcastle szépített Willock révén, ez többre nem volt elég, és az Arsenal továbbra is tapad. Ezzel szemben a Newcastle egyre lejjebb csúszik a tabellán, köszönhetően a hektikus formájuknak, és már csak a 8. helyen állnak 37 ponttal.

Vasárnap sem maradunk nagy meccsek nélkül, és lehetséges, hogy Szoboszlai visszatér. A Ligakupa döntőjét délután 4 órakor rendezik meg, amit a Chelsea és a Liverpool vív meg egymással. Közvetlen a finálé előtt derül ki, hogy Szoboszlai felépült-e, mert ha igen, az ő teljesítményére is nagy szükség lehet.

16 nő vádolja szexuális zaklatással David Copperfieldet

Tizenhat nő vádolta meg David Copperfield bűvészt szexuális visszaéléssel és helytelen viselkedéssel.

Messi megint megsérült, nem is nyert nélküle az Inter Miami

Az Inter Miami Messi nélkül lépett pályára szerda este az MLS-ben, ami végül gól nélküli döntetlent hozott.