Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,69 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
62,890 $

Fotókon Szoboszlai Dominik konyhai kalandja

Szoboszlai Dominik nagyon jól érezte magát a Liverpool programján, amit láthatóan a többiek is élveztek.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik válogatott labdarúgó az M4 Sport-Az Év Sportolója Gálán a Magyar Állami Operaházban 2024. január 8-án. MTI/Hegedüs Róbert
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik áloméletet élhet, amiért rendkívül keményen megdolgozott, és továbbra sem vett vissza. Sőt, napról napra egyre több potenciált szabadít fel magában, aminek a végén pár éven belül eljuthat arra a szintre, ahol csak nagyon kevesen voltak a pályafutásuk során, szó szerint bármit elérhet.

Dominik szerénysége és biztos családi háttere is sokat segít ebben, hiszen kiváló nevelést kapott, nem keveredett balhékba. Míg sok más játékos bulizik, addig ő fejben is arra koncentrál, hogy a lehető legjobb legyen, egyszerűen így nőtt fel, és mások az értékrendjei. Nyilván ez nem jelenti azt, hogy ne járna el néha szórakozni a barátaival. Soron kívül Ezért van a húsban sokkal több fehérje, mint a zöldségekben

Szüksége is van rá, mert fiatal, és az esetleges feszültséget ebben a formában ki lehet engedni. Maximálisan támogatjuk őt ebben, többet is érdemelne, de mint azt fentebb írtuk, Dominik karaktere másképpen működik, mint a többségnél. Megbecsüli a lehetőséget, és noha a világ egyik legjobb csapatának alapembere, miközben vezetik az angol bajnokságot, kicsit sem szállt el ettől.

Sokkal több mindent is vásárolhatna magának, ugyanakkor nem szórja a pénzt, pontosan annyit enged meg magának, ami normális és helyes. Többek között ezt is becsüljük benne, sokan vehetnének róla példát, azok is, akik fele ennyi tehetséggel sem rendelkeznek, mégis úgy szórják a futballból keresett pénzüket, mintha nem lenne holnap.

Mint arról korábban beszámoltunk, Dominik nemrég egy extra eseményen vett részt pár csapattársával. Nagyon jól szórakoztak, és láthattuk, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya milyen otthonosan mozog a konyhában, Remek fotók készültek a vicces pillanatokról, amiket a Liverpool megosztott a közösségi oldalán.