Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,37 Ft
Euró
389,10 Ft
Font
453,36 Ft
Bitcoin
62,837 $

Összefoglaló videón a Manchester United 4-1-es győzelme a Chelsea ellen

Frank Lampard irányítása alatt minden eddiginél gyengébbnek tűnik a Chelsea, akik a Manchester United otthonában még csak pontot sem szereztek.

Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hiába az erősebb keret, a rengeteg igazolás, a hatalmas mennyiségű pénz, a Chelsea idei szezonja maga a pokol. Potter kirúgását követően furcsamód Lampardot hívta vissza a vezetőség, akivel még gyengébben játszik a keret.

Sorra futnak bele a vereségekbe, amikből már 16 áll a nevük mellett. A 12. helyen állnak 43 ponttal a 41 pontos Wolverhampton előtt, és egy ideje biztos, hogy semmilyen európai kupasorozatban nem lesznek ott. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Az edzői széket minden bizonnyal Pochettino kapja meg, akinek az irányításával teljesen átalakulhat a keret, a játék és a rendszer, amin belül dolgoznak a játékosok. Nem kizárt, hogy a Chelsea a következő idényben meglepetést okozhat, de ennél már csak jobb jöhet számukra.

Legutóbb a Manchester United ellen kaptak ki, akik összesen 4 gólt szereztek, és mindössze egyet kaptak. Casemiro nyitotta meg a gólcsapot, és a brazil ismét megmutatta, miért a világ egyik legjobbja.

Rajta kívül még Martial, Fernandes és Rashford volt eredményes, míg a Chelsea egyetlen gólját Felix jegyezte, ami csak szépítésre volt elegendő, nem többre. Az United ezzel a győzelmével már biztos BL-résztvevő, és egyúttal felugrottak a 3. helyre a 70 pontos Newcastle előtt.