Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,98 Ft
Euró
392,20 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
63,370 $

Győzike olyat mondott Zsolti feleségéről, hogy csak néztünk

Úgy tűnik, Győzike kapcsolata nem a legjobb Zsolti feleségével, aki szerinte irányítja az édesapját a családnál.

Fotó: LifeTV
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az utóbbi időben komoly üzengetések történtek Gáspárék között, miközben Zsolti egészen odáig ment, hogy szerinte a testvére tönkre akarja tenni a karrierjét. Győző felesége, Bea pedig úgy fogalmazott, hogy már félnek Zsoltitól.

Legutóbb Gáspár Evelinnél telt be a pohár és egy nagyon hosszú, mély posztot osztott meg a kialakult helyzetről, ami távolról sem ideális. Győzike a LifeTV vendége volt, ahol Joshi Bharat megkérdezte tőle, mit szólna ahhoz, ha az édesapja újra szerelmes lenne. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

„Szeressen, hála a Jóistennek, én örülnék neki a legjobban, ha beleszeretne valakibe, mert akkor nem a menye dirigálna neki. Én lennék a legboldogabb, itt mondom az atya, a fiú és a szentlélek nevében.” – válaszolt Győzike.

„Én lennék a legboldogabb, ha apám találna valakit, és boldogan élne, míg meg nem halna, mert a menye dirigál neki. A menye a főnök, nem Bea! Hát Bea hogy… a méltóságos, nagyságos ténsasszony.” – folytatta.

„A hercegpalotából érkezett, Londonból érkezett nagyságos ténsasszony, az parancsol neki. Én örülnék a legjobban, ha apámnak lenne valaki, apám a lábára állna, és boldogan élne, amíg meg nem halna.”

Győzike nem hitt a szemeinek, iszonyat felidegesítették

„Most meg úgy él, hogy ha azt mondja neki a menye, akkor azt a zoknit veszed fel, akkor azt a zoknit veszed fel, mert Londonból érkezett, a palotából, a sógornőm.” – fejezte be az arcpírtó válaszát a showman.