Győzike nem hitt a szemeinek, iszonyat felidegesítették

Fotó: YouTube/LifeTV
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Győzőnek nem voltak túl nyugodt pillanatai, miután Zoli megjelent, és nagy szerelésbe kezdett. Meg is fizették ennek az árát, szó szerint.

Gáspárék bizalmat szavaztak Zolinak, mert meghibásodott a vízgép. Úgy gondolták, hogy segíthet nekik, nem kell külön szerelőt hívniuk, de végül mindent megbántak. Már, amikor belekezdett a szerelésbe, érezni lehetett, hogy ennek nem lesz jó vége.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

Néha az embernek olyan érzése volt, hogy Zoli azt sem tudja, mit csinál. Győzike ábrázata sokat elárult a helyzetről, addig a barátja boldogan konstatálta, hogy megtalálta a probléma fő forrását, amivel még nem is lett volna gond.

Addigra azonban a vízgépet elemeire szedte, esélytelen volt, hogy azt újra összerakja. „Megkérlek, pakolják össze.” – mondta mérgesen Győző. „Zoli, imádlak, szeretlek, de pakoljál össze és menjél haza”

„Most ezt komolyan gondolod?” – kérdezett vissza Zoli. „Ezt olyan halál komolyan gondolom… Zoli, nézd meg mit csináltál, sinterséget csináltál itt nekünk!” – folytatta Győzike, majd Bea azzal az ötlettel állt elő, hogy az egész gépet Zolinak adják ajándékba.

Sírunk, Zoli visszatért, még mindig hatalmas figura, Gáspár Bea sikítva nevetett a hátsó ülésen

„És azt a húszezret, amivel tartozunk, elfelejted.” – adott üzleti ajánlatot Bea Zolinak, aki nemrég egy fuvarral segítette ki őket, de benzinpénzt még nem kapott. Zoli szerint Győző valójában már fél éve tartozik neki, amire a showman még inkább felkapta a vizet.

„Ha nem adjátok ide, itt hagyok mindent.” – válaszolt Zoli, aki korábban egy „vizes boltban” is dolgozott. „Hát jó, hogy kidobtak tégedet…” – Győzike hangosan. „Nem dobtak ki, én jöttem el… Meg tudtam volna csinálni, de most már nem csinálom meg.”

„Csóró gép, jaj de sajnálom, de szerettük. Majdnem 24 hónapig volt a családtagunk. Hát de mit csináljunk… Hogy mosakodunk?”