Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

4,5 millió eurót köteles fizetni a Real Madrid a Dortmundnak Bellingham BL-győzelme miatt

A Dortmund nem rossz pénzt keresett azzal, hogy Bellingham Bajnokok Ligája-győztes lett szombaton a Wembleyben.

...svg content...Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Valószínűleg már azok is értesültek a Real Madrid újabb BL-győzelméről, akik nem követik figyelemmel az eseményeket a futball világában. A Dortmund egészen 70 percig játszott jobban a spanyoloknál, majd fordult a kocka, és mint az ilyenkor lenni szokott, a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat.

A Real Madrid végül 2-0-ra nyert, a Dortmund csak egy lesgólig jutott a hajrában, és joggal lehetnek csalódottak. Ancelotti viszont boldog és rendkívül büszke, hogy ilyen csapatot irányíthat, akik fegyelmezettek és szerények. Az olasz is elengedte magát az ünneplés alatt, együtt ugrált a sztárokkal. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Történelmi pillanat volt ez, Modric számára is, aki hat BL-győzelemnél jár, és miután a Real játékos marad még egy évig, lehetséges, hogy hét sikerrel köszön el. A terve az, hogy Madridból vonuljon vissza, ami miatt horribilis összegeket és állandó játéklehetőséget utasított vissza, pedig valóban nagy pénzeket kereshetett volna, bár így sem panaszkodhat.

A horvátnak nem a pénz számít, és amúgy sem lesznek anyagi gondjai. Nem sok futballista mondott volna nemet arra, amire Modric megtette, viszont számára csak a Real Madrid létezik, és ezt bizonyította, már nem először. Mbappé pedig csak most fog csatlakozni, miután aláírt a szerződését a Reallal.

Bellingham mindössze 20 éves, és már BL-győztes, aki egy korábban kötött megállapodás miatt 4,5 millió eurót keresett a Dortmundnak, az ex-csapatának. A Live Here We Go számolt be erről a német Bilden keresztül. A szerződésben volt egy olyan záradék, miszerint ha Bellingham BL-t nyert a Madriddal, a spanyolok további 4,5 millió eurót kötelesek fizetni a bónusz részeként.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.