Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

Zámbó Krisztián üzent a cikkek után: „Le lehet szállni a családunkról”

Zámbó Krisztián kategorikusan tagadta, hogy harc lenne a családján belül, állítása szerint erről szó sincsen.

Fotó: Instagram/Zámbó Krisztián
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Zámbó Krisztián nagyon régóta van a média középpontjában, és már igen fiatalon meg kellett barátkoznia ezzel az édesapja, Zámbó Jimmy ismertsége miatt, aki noha már több mint 20 éve nincs közöttük egy tragikus baleset miatt, olyan mintha minden csak tegnap történt volna. A dalai azóta is hallgatottak, és ki tudja, mekkora sikerek álltak még előtte.

Évről évre újra és újra téma a Király halála, de ez a tényen nem változtat, a legenda sajnálatos módon nem lehet velünk. Ideje korán, fiatalon ragadta el a halál, amikor a csúcson volt, és megannyi terve volt. Tekintve azt, hogy más sztárok milyen pénzeket keresnek a koncertjeikkel, Jimmy nagyon súlyos összegeket kaphatott volna a későbbi években. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Számtalan izgalmas lehetőség állhatott volna előtte, akár az X-Faktor, vagy a Sztárban sztár leszek! zsűritagjaként. Nem egy műsorban vállalhatott volna főszerepet, ám a sors úgy döntött, ideje korán véget ér ez az egyedi és utánozhatatlan karrier. Jimmyt azóta is sokan szeretik, és a családja méltó módon ápolja az emlékét.

Nemrég olyan hírek láttak napvilágot a sajtóban, hogy ismét harc dúl Jimmy családjában. Sokat nem kellett várnunk a reakcióra, Zámbó Krisztián videós üzenetben tért ki arra, hogy semmiféle harc nem dúl a családon belül. Ahogyan ő fogalmazott, mindenki szeret mindenkit, jóban vannak egymással, nincs harc közöttük.

„Sziasztok, csak szeretném megjegyezni, hogy semmilyen harc nem dúl az én családomban. Itt van az újságban, ott adta le. Nem tudom, honnan veszik ezt, mindenki, mindenkit szeret, jóban vagyunk, nem harcolunk egymás ellen. Ennyi az egész, le lehet szállni a családunkról és mindannyiunkról.” – üzent a videóban Kriszitán.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.