Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,80 Ft
Euró
394,67 Ft
Font
467,13 Ft
Bitcoin
69,718 $

Lassan 800 ezer megtekintésnél jár Magyar Péter ATV-s kisétálása

Magyar Péter nagy nézettséget generált a videónak azzal, hogy egyik pillanatról a másikra kisétált az ATV stúdiójából.

...svg content...Fotó: YouTube/ATV Magyarország
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Magyar Péter legutóbb már hazugsággal vádolta meg az ATV-t, ami nem lett a kedvenc televíziós csatornája. Esze ágában sincs visszatérni hozzájuk vendégként, így arra lehet számítani, hogy egy darabig nem teszi be a lábát a székházba, és az is valószínűtlen, hogy karácsonyi üdvözlőlapot küld Rónai Egonnak.

Nem sokkal a botrány kirobbanását követően a Tisza Párt vezetője többek között az ATV-nek is üzent, akiket rendesen kiosztott. Ne mindenkinek szimpatikusak Magyar megnyilvánulásai, addig mások nekik adnak igazat. Megosztja az emberek véleményét, és ez már a szavazások alkalmával is így volt. Soron kívül Havas Henrik az ATV-botrányról: az adatgyűjtésről tájékoztatni kellett volna Magyar Pétert

Menczer Tamás sem lesz a rajongója, aki úgy fogalmazott róla, hogy egy jellemtelen ember, és soha nem lesz miniszterelnök. Miután a Fidesz politikusa Magyar gyermekeit is megemlítette az interjújában, a Tisza Párt első embere rászólt, hogy ezt fejezze be, mert a magánélet tabu, annak semmi köze a politikához.

Valószínűleg még lesznek hasonló szóváltások a két pár között, és Bayer Zsolt sem kímélte Magyart, akiről megvan a véleménye. Az, amit Magyar Péter tett, büntetést is vonhat maga után, hatósági ügy lehet belőle a bizonyos listával, míg Orbán Viktor tisztázta, Magyar Péter soha nem volt a Fidesz belső körének tagja.

Időközben lassan már 800 ezer megtekintésnél jár az ATV videója, akik ezzel az elmúlt időszak egyik legnézettebb politikai tartalmát hozták össze. Cikkünk megírásának pillanatában 753 ezer felett járt a videó megtekintése, így minden bizonnyal meglesz az 1 millió. Ezt segíthetik elő a kommentek is, amikből 12 ezer született eddig.