X-Faktor: ByeAlex szerint nagyon rossz, kegyetlen volt, amikor Mardoll énekelt

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. november 28. - 08:02

ByeAlex ezúttal sem szerette volna elrejteni a véleményét, és elmondta, hogy Mardoll énekhangja nemigazán ütötte meg nála a mércét, szerinte kegyetlen volt, amikor énekelt.

„Gondolkodtam, hogy mi lesz az értékelés, hát az elején így alatta voltál, hamis volt az egész, de aztán nem érdekelt.” Alexet amiatt nem érdekelték a hamis hangok, mert szerinte Mardollal érdemes dolgozni, megvan benne a show, az erő és az a fajta tehetség, amivel igazán lehet szórakoztatni.

Laci hangosan állt ki a versenyzője mellett, mert szerinte ez egy hibátlan produkció volt, és nem énekelt hamisan Mardoll. „Kristálytiszta volt.” ByeAlex úgy döntött, emiatt elmondja, hogy igazán mit gondol, mivel úgy hallotta, hogy Mardoll végig hamisan énekelt. „Nagyon rossz volt, amikor énekeltél, az kegyetlen volt.”

Csobot Adélt teljesen lenyűgözte a show, úgy érezte magát, mintha egy videoklipeben lenne, zseniálisnak írta le. Olyannyira tetszett neki a produkció, hogy máris megnézné a következőt, nála is biztos volt, hogy széket érdemel a rapperlány.