X-Faktor: Puskás Peti ledöbbent az eredmény után, óriási sokk (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. november 28. - 06:58

Teljesen érthető módon Puskás Peti finoman szólva sem örült annak, hogy a két versenyzője kiesett az X-Faktor második élő adásából, ráadásul egyikőjük volt az egyik nagy favorit.

Az X-Faktor legutóbbi élő adása is tartogatott pár meglepetést és drámai fordulatot. Valószínűleg kevesen tippeltek volna erre a végeredményre, és nem véletlenül döbbentek le sokan.

Nem egy versenyző kapott keményebb kritikát, például Tabatabai Nejad Flóra, aki rendkívül csalódott lehetett, mert mindent beleadott, de számára ezen a ponton véget ért a nagy verseny.

Kissé hihetetlen, hiszen Flórát tartották az egyik legnagyobb esélyesnek, de egyre több kritikát kapott, és a második élő show ideje alatt gyakorlatilag egyáltalán nem győzte meg az X-Faktor mentorait, kivéve Puskás Petit.

Peti kiállt a versenyzője mellett, ám ez is kevés volt ahhoz, hogy a nézők bent tartsák a fiatal versenyzőt. Mellette szintén nagy meglepetésre Nagy Regina is búcsúzott, noha vele sokkal pozitívabbak voltak a mentorok.

Konyhafőnök VIP: néhány néző kiakadt, hogy Schobert Norbit tartották versenyben

A nézők benne sem láttak elegendő potenciált a továbbjutáshoz, és a szintén nagyon fiatal tehetségnek el kellett köszönnie a versenytől. Puskás Peti arca mindent elárult, amikor tudatosult benne, hogy két versenyzőjét is elvesztette az X-Faktorban.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.