X-Faktor: ByeAlex szerint nagyon rossz, kegyetlen volt, amikor Mardoll énekelt

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. november 28. - 08:02

ByeAlex ezúttal sem szerette volna elrejteni a véleményét, és elmondta, hogy Mardoll énekhangja nemigazán ütötte meg nála a mércét, szerinte kegyetlen volt, amikor énekelt.

Mardoll minden kétséget kizáróan a leglátványosabb versenyzője az X-Faktor idei show-jának, de az eddigi kép alapján nincs ott a favoritok között. Legutóbb például ugyan széket kapott a mentoroktól, a nézők felállították onnan.

A megosztó rapper maximálisan tisztában van azzal, hogy nagyon sokan vannak, akik kedvelők őt, míg a másik tábor finoman szólva sincs oda a karakteréért. Ő azonban folytatja, hisz magában, és semmi sem tántoríthatja el attól, hogy sztár legyen.

Az sem lehet kérdés, hogy messze ő csinálja a legnagyobb show-t, de ez még nem biztos, hogy elegendő a nézők meggyőzéséhez. Vannak páran előtte a sorban, ugyanakkor még mindig versenyben van, és ennél most nincs fontosabb.

X-Faktor: Puskás Peti ledöbbent az eredmény után, óriási sokk (videó)

Gáspár Laci mentorként húzott egy nagyot, és úgy döntött, hogy ismét megmutatja Mardoll énekhangját, amitől például ByeAlex egyáltalán nem fogott padlót, sőt, ezen a területen éles kritikával illette a rapperlányt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.