Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,557 $

Xavi a közelgő távozása ellenére is nagyon elismerően nyilatkozott a Barca elnökéről

Három éve vette át a Barcelona irányítását Joan Laporta, aki soha nem látott nehézségekkel szembesült.

...svg content...MTI/EPA/ALEJANDRO GARCIA
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az már korábban eldőlt, hogy Xavi a szezon végén távozik a katalánok kispadjáról, ám ez nem változtat azon a tényen, hogy továbbra is ezer szállal kötődik a Barcelonához, akinek elnökét, Joan Laportát is régről ismeri, és azzal is tisztában van, hogy milyen helyzetben vette át 2021-ben a klub irányítását – írja az ESPN.

„Belülről nézve nagyon pozitív a mérlege az elmúlt három évének” – mondta Xavi Laporta visszatérése kapcsán. „Anélkül, hogy bárkit is kritizálni akarnék, úgy gondolom, hogy az elnök egy igazán nehéz pillanatban lévő klubot vett át anyagi, intézményi és sportszinten is. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

„Úgy gondolom, hogy jó munkát végez. A Barcelona jelenleg már félúton van afelé, hogy ismét nagy dolgokat érhessen el. Számomra Laporta a legjobb elnök, aki valaha is a klub élén állt. Ő egy pozitív vezető, ha van valaki, aki képes kivezetni az egyesületet a nehézségekből, akkor az ő” – fogalmazott Xavi.

Laporta maga is beszélt az elmúlt évek kálváriáiról, valamint az eredményekről is, amiket a visszatérése óta felmutatott a Barcelona. Bár a csapat teljesítménye idén elmarad az előző szezonban mutatottaktól, az elnök úgy véli, hogy egyértelmű fejlődésen ment keresztül az egyesület a keretet illetően, valamint gazdasági szempontokból is.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.