Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Xabi Alonso a Bayern Münchent vagy a Liverpoolt választja?

Sajtóértesülések szerint az egyik klub esélyesebb, ám ez egyelőre nincs megerősítve.

Fotó: EPA/RONALD WITTEK
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Xabi Alonso kiváló szezont tudhat maga mögött a Bayer Leverkusennel, s nem álltak messze attól sem, hogy megnyerjék a Bundesligát. Mivel pedig elképesztő teljesítményt nyújtott, nem meglepő, hogy számos európai óriás érdeklődését felkeltette, melyek közül sokan új edzőt keresnek a 2024/25-ös szezon előtt.

Mint ismert, két klubra szűkült a legesélyesebbek köre: a Bayern és a Liverpool a két esélyes. Csakhogy most a Sky Germany munkatársa, Florian Plettenberg egy friss jelentésében azt sugallta, tudni véli, hogy Alonso melyik klubot fogja megkeresni, ha nyáron távozik jelenlegi posztjáról. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Fontos megjegyezni, hogy Alonso távozása a Bayertől jelenleg még korántsem biztos, állítólag a középpályás a Liverpool helyett a Bayernt választaná, ha a következő hónapokban mégis a klubváltás mellett döntene. Hivatalos tárgyalásokra még egyáltalán nem került sor, ám a Bayern illetékesei állítólag úgy vélik, Alonso már döntött, és a müncheni átigazolást részesítené előnyben.

Alonso szerződése a Bayerrel 2026-ig szól, de a 90min.com szerint Lukas Hradecky, a klub kapitánya nemrég elismerte, hogy az öltözőben senki sem hibáztatná az edzőt, ha a nyáron úgy döntene, továbblép. Hradecky megjegyezte, látják rajta, hogy imádja a csapatot és Düsseldorfot, ahol él, ám mindenki úgy véli, hogy „meghozza a helyes döntést, és csak ő tudja, mi a legjobb neki”.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Erősödéssel indult a forint napja szerda reggel

Újabb erősödéssel nyitott a forint egy napot, ezúttal szerda reggel, ami a jobb hírek közé sorolható.

Kikapott a Juventus a Lazio-tól, mégis ott vannak a döntőben (videó)

Meglehetősen izgalmasan alakult a Lazio-Juventus mérkőzése a Coppa Italia visszavágóján, ami a Juventus vereségével ért véget, mégis ott lehetnek a döntőben.