Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,39 Ft
Euró
396,17 Ft
Font
468,63 Ft
Bitcoin
65,567 $

Vinícius Júnior beszaladt a Real Madrid szurkolók közé, ezt nem gondolta át (videó)

Vinícius Júnior ezt nem teljesen gondolta át, viszont életre szóló élményt szerzett a szurkolóknak, akik több mint boldogok voltak.

...svg content...Fotó: EPA/ISABEL INFANTES
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vinícius Júnior újabb Bajnokok Ligáját nyert a Real Madriddal, miután szombaton legyőzték a Dortmundot. A németek csalódottak voltak, hiszen a kezükben volt a győzelem, de nem tudtak élni a lehetőséggel. A Real viszont 70 perc után más formát kezdett el mutatni, és onnantól kezdve nem volt esélye az ellenfélnek.

Hatalmas ünneplés vette kezdetét a Bajnokok Ligája döntője után, aminek Ancelott is részese volt. Az olasz edző együtt ugrált a sztárokkal, és elárulta, nagyon boldog, hogy ilyen csapatot vezethet, akik szerények és jól végzik a munkájukat. Egyik sztár sincs elszállva, csapatként működnek, és ez szemmel látható. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

A brazil Vinícius Júnior nem kevés támadást kapott a szezon során, ám a végén ő örülhetett, mert megnyerték a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját. Szintén jó hír lehet számukra, hogy Mbappé aláírt, akivel eddig nem látott szintre érhet fel a csapat. A fiatal brazil válogatott az ünneplés részeként berohant a tömegbe, amit nem teljesen gondolt át.