Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Videó az albánok villámgyors góljáról és az olaszok fordításáról

Az olasz válogatott hamar kellemetlen helyzetbe hozta magát az Európa-bajnokság első mérkőzésén, de végül náluk landolt a 3 pont.

...svg content...Fotó: EPA/FRIEDEMANN VOGEL
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Három mérkőzést rendeztek szombaton az Európa-bajnokságon Németországban. Magyarország lépett pályára elsőként Svájc ellen, aminek 3-1 lett a vége az első félidőben nyújtott rossz teljesítmény miatt, amit többek között a csapatkapitány Szoboszlai Dominik is elismert. Marco Rossi sem volt boldog, és azt mondta, egy igazán jó egyéni teljesítményt sem látott.

Nem sokkal ezután a spanyolok és a horvátok mérték össze egymás erejét, ami 3-0-s sikert hozott Spanyolországnak. Modric sem tudott mit tenni, a spanyol játékosok egyértelműen jobbak voltak, addig a horvátok nem rúgták be a helyzeteiket. Ettől függetlenül megérdemelt volt a győzelem a spanyol csapat részéről, magabiztosan várhatják a folytatást. Soron kívül Hiába az átoltottság, egyre nő a szamárköhögéses esetek száma

Olaszországnak már nehezebb feladata volt, fordítaniuk kellett, miután az albánok szinte azonnal megszerezték a vezetést. Sokáig nem tartott az öröm, mert az olaszok gyorsan fordítottak, viszont azt követően már nem láttunk több találatot. A mérkőzés összefoglaló videóját erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.