Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

Vasvári Vivient egy retro Lada rendőrautóban fotózták

Vasvári Viviennek még egy retro Lada rendőrautó is olyan jól áll, mint másoknak egy pirosban izzó Ferrari.

...svg content...Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ha azonban az aerodinamikát vesszük alapul, akkor Vasvári Vivien sokkal inkább hasonlít egy Ferrarira. Egyrészt tökéletes formában van, egyszerre elegáns és sportos, akárcsak a legendás olasz márka modelljei.

A Lada azonban sokkal inkább kötődik hozzánk Magyarország miatt, ám ettől függetlenül nagyon szívesen megnéznénk egy olyan fotósorozatot is, melynek középpontjában egy Ferrari és Vivien áll. Soron kívül 1500 tonna olajjal borult fel egy tankerhajó a Fülöp-szigeteken

Továbbgondolva a dolgot, már szinte látjuk magunk előtt, ahogyan Vivien egy Ferrari Testarossa előtt pózol, és fotózzák. Valószínűleg nemzetközi szinten is hamar nagy sikert aratnának ezek a különleges fotók.

Egyelőre azonban érjük be ezzel a remek és szintén különleges Ladával, mely a maga nemében szintén gyönyörű. Egykor sok ilyen rohangált odakint, többek között rendőrautóként, amire az idősebbek még jól emlékezhetnek.

Vivien a tüzes formáját különböző szögekből mutatta be, és most azoknak kedvezett, akik imádják a Ladát, a rendőrautókat, illetve a 80-as éveket. Azok voltak csak az igazán retro esztendők, amik a divat szempontjából is nagyot mentek.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Helyi járatú busznak csapódott egy autós Szolnokon, mentőket is riasztottak

Mentőket is riasztottak ahhoz a balesethez, ami az éjjeli órákban történt Szolnokon, ahol egy busz és egy személyautó karambolozott egymással.