Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

Vasvári Vivien Európa egyik legformásabb fenékformájával rendelkezik

Semmi túlzás nincs ebben, ha megnézitek a magyar modellről készült fotót, aki büszkén pózolhat a kamerák előtt, ráadásul kétszeres anyukaként.

...svg content...Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vasvári Vivien rendkívül fiatalos, és hihetetlenül jó formája van, ami nemcsak a genetikájának köszönhető. Két gyermek mellett is sportol, egészségesen táplálkozik, és szintén sokat számít, hogy kiegyensúlyozott életet él.

Talán ez a legfontosabb, és láthatjuk, hogy a formája valóban erősen közelít a tökéleteshez, még akkor is, ha mindenki számára mást jelent a tökéletesség. Vivien korábban élsportolóként élte az életet, ami sok mindenre megtanította. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

Többek között arra is, hogy milyen fontos a testmozgás, az egészséges életmód, és az, hogy az ember soha ne adja fel. Voltak nehéz időszakai, ám mindig túl tudott lendülni azokon, és erre ugyancsak büszke lehet.

A büszke és elégedett menyasszony sok fotózáson járt az élete során, és még fog is. Nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy milyen ruhát visel majd az esküvőjén, hiszen pár héttel ezelőtt eljegyezte a párja.

Az alább látható fotó láttán sem lehet igazán szóhoz jutni, női szemmel is belepirul az ember. Mint mindig, Vivien most is rendkívül fotogén volt, és hozta azt a szintet, amit már megszokhattunk tőle.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.

Botránnyal indult a párizsi olimpia

Marokkó 2-1-re legyőzte Argentínát a férfi labdarúgótorna nyitómérkőzésén, ám mindezt csak egy nagy csavar végén.