Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,872 $

Vasvári Vivien a kisbabájáról: teljesen külön szobája van, szerintem ez a normális

Elmondása szerint egyáltalán nem szomorú amiatt, hogy van még rajta némi fölösleg, hisz csak 5 hete szült.

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Vasvári Vivien és párja, Zsigmond májusban mondták ki a boldogító igent, majd pár hónappal később, szeptember elején meg is született a kisfiuk, Bodnár Colin. Az influenszer most a követői kérdésére elárulta, hogy érzi magát, hogy telnek a napjaik.

Elmondása szerint az édesanyja nagy segítség számára a mindennapokban, de arra is reagált, hogy sikerült-e megszabadulnia a terhesség alatt felszedett kilóktól. „Még 5 kg van rajtam. De nem vagyok szomorú emiatt, még csak 5 hete szültem, de már 36-os gatyát hordok – mondta. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A Feleségek luxuskivitelben sztárja elárulta, hogy a kisfia 3,4 kilogrammal született, de követői arra is kíváncsiak voltak, az édesanya magukkal altatja-e a kis Colint. A 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában azt írta:

„Nem velünk, nem is szerettem volna, hogy ahhoz szokjon, hogy velünk alszik. Teljesen külön szobája van, szerintem ez a normális”

fogalmazott.

Dr. Kun Attila gyermekorvos az nlc.hu-nak elmondta, szerinte egyértelműen rejt némi veszélyt az együtt alvás, mert 8-10 hónapos korig fennáll a bölcsőhalál veszélye, úgyhogy addig jobb, ha nem alszunk együtt a gyermekünkkel. Megjegyezte, ha nyugtalan a baba, nem tud aludni, nem tilos magunk mellé venni a csecsemőt, de nagyon óvatosan és körültekintően járjunk el.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.