Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,17 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,075 $

Szenzációsan néz ki a 33. születésnapjára készülő Vasvári Vivien (fotók)

Vasvári Vivien a szülést követő időszakban is nagyon csinos, formás, ez sem változott a korábbi terhességeihez képest.

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vasvári Vivien mindig egy sportos, rendkívül csinos nő volt, és ez most sincs másképp. Ha valaki, ő valóban megéli a pillanatokat, és sokat tesz azért, hogy boldog legyen, akárcsak a családja, a gyermekei.

Nem titok, régóta szeretett volna háromszoros anyuka lenni, ami most megadatott számára. Megszületett a második kisfia a férjétől, aki az igazi számára, és ha minden jól megy, együtt öregedhetnek meg. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Vivien vonali is beszédesek, és noha nemrég született meg a babája, nagyon nagy formában van. Mintha mi sem történt volna, Vivi egyszerűen egy genetikai csoda, ugyanakkor tesz is azért, hogy így nézzen ki.

Kritizálni mindig könnyebb, egyszerűbb, kényelmesebb, de Vivien ezeken a dolgokon már nem akad ki. El tud vonatkoztatni, és mindenki láthatja, abszolúte kifizetődő az az egészséges élet, amit él.

Vivi hamarosan a 33. születésnapját ünnepelheti, melynek alkalmából egy különleges fotózáson járt. Viviennek a régmúlt divatja is remekül áll, és valószínűleg is egyetért abban, hogy gyorsan elröppent ez a 33 év.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.