Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

Várkonyi Andrea zokogott a meghatottságtól, amikor Mészáros Lőrinc megkérte a kezét

Várkonyi Andrea különleges részleteket osztott meg élete egyik legkülönlegesebb pillanatáról, amikor is Mészáros Lőrinc megkérte a kezét.

Fotó: Mészáros Lőrinc, a Mészáros-csoport tulajdonosa és felesége, dr. Várkonyi Andrea, az Alapítvány az Innovatív Oktatásért kuratóriumi elnöke a Mészáros-csoport támogatásával 2020-ban létrejött High-Tech Suli program keretében szervezett szakmai konferencián Budapesten 2023. szeptember 28-án. A tantermen kívüli világgal és a munka világával is összeköti az oktatást a High-Tech Suli program. MTI/Balogh Zoltán
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Soha nem könnyű ismert emberként kapcsolatban lenni, és ez különösen igaz, ha mindig reflektorfényben vagyunk. Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc nagyon ismertek, és tudták jól, hogy lesznek fanyalgók, akik majd támadni fogják a kapcsolatukat. Andrea és Lőrinc is sok támadásnak volt kitéve, ám ezekre tudatosan nem reagáltak.

Jól döntöttek, és sok híresség tanulhatna tőlük, mert a folyamatos reakciók csak még nagyobb ellenszenvet váltanak ki, és egy idő után úgy tűnhet, ez az egész csak magyarázkodás. Andrea és Lőrinc inkább a saját életükkel, a saját házasságukkal foglalkoznak, így igen ritkán hallani bármit is a magánéletükről, amit igyekeznek megóvni. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Várkonyi Andrea azonban most kivételt telt, és egy izgalmas interjút adott a Story-nak, amit érdemes elolvasni. Sok mindenre fény derült a beszélgetés alatt, és azt is megtudhattuk, hogy milyen romantikus a büszke férj, aki európai szinten is jegyzett milliárdos, sikeres üzletember, így a felelőssége is óriási.

Andrea zokogott a leánykéréskor

Andrea még mindig nagyon jól emlékszik arra a bizonyos pillanatra, amikor Lőrinc feltette neki a bizonyos kérdést. „Külföldön voltunk, épp megérkeztünk a szállodába, én az utazásnak megfelelően farmerban és vászoningben, ő meg öltönyben, amit nem is értettem.” – mesélte a Story-nak adott interjújában a büszke és boldog feleség.

Amikor visszafordult, Lőrinc már letérdelt, hogy a hagyományokhoz illően kérje meg szíve választottjának kezét. „Aztán egyszer csak felcsendült a közös dalunk, a Bagossy Brothers Companytől az Olyan ő. Körbenéztem, majd annyi vörös rózsát pillantottam meg, hogy szerintem a világpiacon vörösrózsa-válság lehetett, visszafordultam hozzá, de nem láttam, mert már előttem térdelt.”

„Megkérdezte, hozzá megyek-e, én meg mint a romantikus filmekben, a szám elé kaptam a kezemet, és elkezdtem sírni. Az ilyen jelenetet mindig megmosolyogtam a filmekben, de most már tudom, létezik ez a spontán mozdulat. Úgy öt perce zokogtam, amikor megkérdezte, hogy akkor ez igent jelent-e, majd elárulta, beszéddel készült, hogy miért akar elvenni, de ez elmaradt végül. Elképesztő érzéke van a romantikához.”

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.