Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

Várkonyi Andrea a házasságáról Mészáros Lőrinccel: „Nagyon szerelmesek vagyunk”

Várkonyi Andrea ezúttal kivételt tett, és hosszasan beszélt a magánéletéről, arról is, milyen Mészáros Lőrinc, amikor nem üzletember.

Fotó: Mészáros Lőrinc, a Mészáros-csoport tulajdonosa és felesége, dr. Várkonyi Andrea, az Alapítvány az Innovatív Oktatásért kuratóriumi elnöke a Mészáros-csoport támogatásával 2020-ban létrejött High-Tech Suli program keretében szervezett szakmai konferencián Budapesten 2023. szeptember 28-án. A tantermen kívüli világgal és a munka világával is összeköti az oktatást a High-Tech Suli program. MTI/Balogh Zoltán
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc egy ideje egy párt alkotnak. Szerelmük hamar kiteljesedett, amiből leánykérés lett, majd megtartották a nagy esküvőt, amire rengetegen voltak kíváncsiak. Andrea továbbra is egy végtelenül csinos, szép nő, aki számára fontos a romantika. Többek között ebben is társra lelt a férjében, és nagy a harmónia közöttük.

A Story az interjújában megkérdezte Andreát, Lőrinc valóban annyira romantikus, mint azt mondják. „Végtelenül. Pont ma van a házasságkötésünk huszonnyolcadik hónapfordulója, kora reggel elutazott, de mire fölkeltem, már várt az SMS, a nappaliban pedig ott volt 28 szál vörös rózsa.” – mesélte a hosszú interjújában Andrea. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Akárcsak az üzleti életben, Mészáros a magánéletében is figyel a részletekre, ami imponáló Andrea számára. „Mindig annyi ahány hónaposak vagyunk. Figyelünk arra, hogy mindig legyen elég időnk kettesben lenni, rengeteget járjuk a természetet, ő vadászik is, de megesik, hogy csak úgy elmegyünk, és lessük az állatokat. Igazán egymásra találtunk, nagyon szerelmesek vagyunk.”

Az sem titok,hogy a család nem lepődött meg, amikor kiderült, ki Andrea új párja, de ők is meggyőződtek arról, hogy összeillenek. „Hát nem mondom, hogy nem lepődtek meg a szüleim, de inkább az érdekelte őket, hogy milyen ember valójában Mészáros Lőrinc. Hamar meg­győződtek arról, hogy nekem való.”

„Nóri is jól fogadta, ma pedig több mint kiváló a viszonya Lőrinccel. A férjem érdemeit élteti, hogy egy kamasz gyerekkel így meg tudta találni a hangot. Kiváló érzékkel tudta Nórira bízni az ő közeledési ritmusát, elképesztő türelme van, nyugalom veszi körül, teret adott a lányomnak arra, hogy megismerhesse.”

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.

Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A Demokratikus Koalíció „Isten? Haza? Pedofília!” felirattal és Orbán Viktor arcképével indított plakátkampányt, amelyről a Momentum elnöke is elmondta a véleményét.