Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,79 Ft
Euró
393,19 Ft
Font
460,52 Ft
Bitcoin
62,772 $

Varga Judit Magyar Péterről: eljátszotta mintha öngyilkos lenne

Varga Judit a Hajdú Péternek adott interjújában arról is beszélt, hogy Magyar Péter egy alkalommal öngyilkosságot szimulált, ami miatt mentőt hívott.

Fotó: YouTube/Frizbi TV
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Varga Judit Hajdú Péter műsorában azt is állította, hogy Magyar Péter egyszer a terhesség alatt ajtónak lökte. Sok részletet árult el Varga, akit néhol a sírás kerülgetett, miközben Vasvári Vivien is hangsúlyozta, a volt igazságügyi miniszter mellett áll. Számos olyan esetről tesz említést Varga, amit döbbenetes hallgatni, mint amikor arról beszélt, hogy egyszer Magyar késsel a kezében járkálgatott a házban, és volt, hogy öngyilkossággal fenyegetőzött.

„Volt ott öngyilkossággal fenyegetés, eljátszotta mintha öngyilkos lenne, kihívatta a mentőket, mert többszöri felszólításra nem volt hajlandó felkelni.” Ekkor közölte Péterrel, ha ezt csak megjátssza, akkor most keljen fel, mert ha elindít egy protokollt, azt már nem tudja leállítani. „És nem szólalt meg, és csendben maradt, volt egy szanaxos levél, csak egy darab volt a tízes levélen.” Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

Varga azt mondta, nem tudta, hogy mennyit vehetett be Magyar, hozzátéve, nem kockázhatott, már csak az emberi kötelessége miatt sem. „Fogtam, felhívtam a mentőket, és ahogy letettem a telefont, felkelt, mint egy Netflix-sorozatban, rám nézett üveges tekintettel: ‘mondd le őket, nem vettem be semmit’

Közben Varga a volt anyósával beszélt telefonon, hogy segítsen, majd elmondása szerint Magyar emiatt ideges lett, kiment a szobából pizsamában, magára vette a kabátot, lement a lépcsőn, és elszökött az autójukkal. Mindez februárban volt, majd megérkeztek a mentősök, akikkel közölte Varga, hogy a „páciens” elszökött autóval. „Ilyen helyzetekbe hozott engem.” A gyerekek pedig az ablakon át nézték, hogy mi történik, miért vannak ott a mentők a háznál.

Végül elérte Magyart, aki nem a saját telefonját vitte el, a mentők elmentek, míg Varga zokogásban tört ki, amit nem értettek a gyerekek, majd közölte velük, mi a helyzet. Ekkor derült ki, hogy nekik már rég elmondta Magyar, hogy el akar válni. Varga Judit megjegyezte, annak ellenére történt ez, hogy megbeszélték korábban, közösen ülnek le beszélni a gyerekekkel, amikor már a papírok rendben lesznek.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.