Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,33 Ft
Euró
395,52 Ft
Font
468,04 Ft
Bitcoin
67,152 $

Tuchel kiszállt, nem folytatja a tárgyalásokat a Manchester Uniteddel

Nagyon úgy fest, Tuchel mégsem lesz a Manchester United edzője, aminek egészen egyszerű okai vannak.

...svg content...Fotó: EPA/RONALD WITTEK
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester United még mindig nem döntött arról, hogy kirúgja-e Erik Ten Hagot, aki várja a választ, mert vannak ajánlatai. Korábban a Bayern Münchent is elutasította, mert az Old Traffordon képzelte el a jövőjét, ami lehetséges, nagy hiba volt a részéről, hiszen elég valószínű a menesztése, és a bajoroknak már új edzője van Kompany személyében.

Tuchel helyét vette át a Manchester City korábbi sztárja, akit maga Guardiola ajánlott be Münchenben, aki szintén dolgozott a bajoroknak. Ami pedig Tuchelt illeti, Fabrizio Romano azt írja, a BL-győztes edző biztosan nem szerződik a Manchester Unitedhez, és ennek van egy egyszerű oka. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Közölte, nem vállalja el a munkát, mert pihenni akar, és nem edzősködik ezen a nyáron. Emiatt született meg benne a döntés, hogy nem folytatja a tárgyalásokat az Uniteddel, hiába találkázott a vezetőséggel az elmúlt hetekben.

Romano hozzáteszi, az United hamarosan meghozza a végleges döntését Ten Hagról, akinek a helyére Pochettino lehet az egyik nagy esélyes. A Chelsea-től kirúgott menedzser neve már évekkel korábban felvetődött a Vörös Ördögöknél, de akkor nem csaptak le rá, és végül a PSG-nél kötött ki. Szintén az Unitedhez köthető hír, hogy Sancho eladása mellett döntöttek, akik áron alul adhatnak tovább.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.