Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,98 Ft
Euró
395,09 Ft
Font
466,84 Ft
Bitcoin
59,302 $

Hivatalos: Vincent Kompany lett a Bayern München új edzője

Hosszas huzavona után végre bejelentette új edzőjét a bajor sztárcsapat.

...svg content...Fotó: X / FC Bayern München
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Bayern München még februárban közölte, hogy a szezon végeztével új vezetőedzőt kívánnak a kispadra ültetni, ám a történet a vártnál kacifántosabban alakult, ugyanis a bajorok szinte minden kiszemeltjükről vagy lecsúsztak, vagy pedig elutasító választ kaptak.

Mostanra azonban pont került az edzőkérdés végére, ugyanis a Bayern München hivatalos X-oldalán is bejelentette, hogy miután mindenben megállapodtak egymással, a Manchester City korábbi csapatkapitánya és az edzői pályát a Burnley kispadján kóstolgató Vincent Kompany lesz a csapat új vezetőedzője. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

Kompany számára nem lesz idegen a német légkör, hiszen 2006 és 2008 között a Hamburg csapatát erősítette, mielőtt az RSC Anderlechthez, majd a Manchester City-hez igazolt volna.

Hogy milyen eredményekre lehet tőle számítani, az egyelőre még megjósolhatatlan, az azonban tény, hogy a tavalyi remek szereplés után idén csapatával kiesett a Premier League-ből.

Max Eberl sportigazgató ugyanakkor bizakodó, hiszen a bejelentéskor elmondta, hogy a vele folytatott beszélgetés során rögtön egy hullámhosszra kerültek, ugyanis azt érezték, hogy a korábban nemzetközi színtéren is számos tapasztalatot gyűjtő Kompany éhes a sikerre, nekik pedig pont egy ilyen személyre volt most szükségük.