Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,83 Ft
Euró
398,17 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
65,694 $

Eladja az egyik legnagyobb sztárját a Manchester United, rengeteg pénzt bukhat rajta

Meglepő döntést hozott a Manchester United az egyik legnagyobb sztárjának eladásával, amin rengeteg pénzt bukhat.

...svg content...Fotó: EPA/FRIEDEMANN VOGEL
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Nem titok, Sancho 2021 júliusában 73 millió fontért cserébe igazolt a Manchester Unitedhez a Dortmundtól, ami akkor az egyik legnagyobb igazolásnak tűnt. Végül nem váltotta be a brit a hozzáfűzött reményeket, legalábbis Ten Hag nem tudta kezelni, személyes szinte sem, aminek kölcsönadás lett a vége.

Sancho olyannyira jól teljesített a Dortmundnál idén, hogy bejutottak a Bajnokok Ligája döntőjébe, majd olyan hírek láttak napvilágot, hogy szívesen visszatérne Manchesterbe, de csak akkor, ha Ten Hag már nincs ott. Továbbra sem született döntés a holland esetleges kirúgásáról, ami ugyancsak a meglepetések közé sorolható. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

A brit szupersztár szerződéséből még két esztendő van hátra, és a BBC Sport azt írja, a vezetőség meghozta a döntést, inkább eladja a játékosát, ráadásul áron alul. Már 40 millió fontért megválnának tőle, amivel alaphangon legkevesebb 30 milliót buknának rajta, noha még mindig csak egy 24 éves játékosról van szó.

A Dortmund nagyon szeretné, ha Sancho újra a játékosuk lenne, és a magas összeg miatt elsősorban kölcsönszerződésben gondolkoznának. Addig az United eladná a sztárját, már csak az FFP-korlátozások miatt is, hogy nagyobb teret nyerjenek maguknak az átigazolási piacon.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.