Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,98 Ft
Euró
395,09 Ft
Font
466,84 Ft
Bitcoin
59,302 $

Ultimátumot kapott a Manchester United a BL-döntős sztárjától

Jadon Sancho egyértelművé tette, kész visszatérni a Manchester Unitedhez, de van egy fontos kitétele, hogy mindez megtörténjen.

...svg content...Fotó: EPA/ISABEL INFANTES
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sancho nem éppen így tervezte a pályafutását, miután a Manchester United rendkívül sok pénzért igazolta le a Dortmundtól, majd alig használta. Ten Hag irányítása alatt több játékos sem tudott kiteljesedni, ami megint csak azt mutatja, a holland nem tűnik jó megoldásnak az Old Traffordon, és katasztrofális szezon ide vagy oda, még mindig nem rúgták ki.

A háttérben már egyeztet erről a vezetőség, addig az FA-kupát is nyert edző azt nyilatkozta, ha elküldik, majd máshol nyer kupákat. Ezzel sem vált a legszimpatikusabbá a szurkolók körében, akik közül rengetegen szeretnék a távozását, már csak Sancho miatt is, aki visszakerült a németekhez kölcsönben, és parádés teljesítményt nyújtott. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

Ugyan a Bajnokok Ligája döntőt végül a Real Madrid nyerte meg, Sancho sokat tett azért, hogy a Dortmund eljusson odáig. A Mirror most arról számolt be, hogy a szélső ezen a nyáron kész visszatérni Angliába, de csak akkor, ha Ten Hag már nem lesz ott, akivel nem éppen idilli a kapcsolata.

A 24 éves sztár ellenkező esetben kölcsönben maradhat, vagy eladják, bár a Dortmund aligha tudná kifizetni azt az összeget, amit kérnének érte. Ez körülbelül 50-55 millió font lenne, bár még így is olcsóbban jutnának hozzá, mint amennyiért eladták a játékjogát az Unitednek. Sancho azonban továbbra is elsősorban a Vörös Ördögök játékosa akar lenni, nem mondott le arról, hogy Manchesterben legyen sikeres.

Tuchel az egyik fő esélyes Ten Hag helyére, de Pochettino ugyancsak a listán szerepel, akit a Chelsea-től küldtek el. A döntés hamarosan megszülethet, már csak az átigazolási szezon miatt is, mert jelentős átalakításokra van szükség az Old Traffordon. A hírek szerint a csapatkapitány Bruno Fernandes is távozás előtt állhat, akinek az ügynöke a Bayern Münchennel tárgyal.