Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,77 Ft
Euró
396,44 Ft
Font
468,88 Ft
Bitcoin
65,618 $

Ezekben az órákban születhet döntés a Manchester United edzőjének sorsáról

Erik Ten Hag nem érezheti magát biztonságban, könnyen lehet, hogy a következő órákban döntés születik a kirúgásáról.

...svg content...Fotó: Unsplash/Nat Callaghan
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Közel 10 évvel ezelőtt, amikor a Manchester United FA-kupát nyert Van Gaal irányításával, a vezetőség úgy döntött, meneszti a hollandot. 48 órával később már nem ő volt az edzője a Vörös Ördögöknek, és lehetséges, most ugyanez a forgatókönyv vár a szintén holland Erik Ten Hagra, aki katasztrofális szezonon van túl.

Egészen minimális lehet az esélye arra, hogy megtartsa az állását, hiába nyerték meg az FA-kupát a Manchester City ellen, ami kapcsán Guardiola azt mondta, az ő hibája miatt kaptak ki. Nem mellesleg azt pletykálják, hogy a legendás edző is távozás előtt áll, csak ő épp önszántából költözhet. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Ten Hag dacosan megjegyezte, ha a történtek ellenére is kirúgják, akkor majd máshol nyer kupákat. Sokan örülnének a menesztésének, és Fabrizio Romano azt írja, a Manchester United megkezdi a belső felülvizsgálatot Ten Hagról, melynek végén eldöntik, mi lesz a sorsa. Sorsdöntő napok és órák állnak a klub előtt, aminek ideje alatt az INEOS egyeztet a menedzseri kérdésről a klub új igazgatóival.

Az United felkészült a forgatókönyvekre, emiatt már más menedzserekkel egyeztettek, ha Ten Hagot mégis kirúgnák. Korábban a Bayern München is érdeklődött iránta, de nemet mondott a bajoroknak, mert az Old Traffodon akar maradni. Erre azonban nincs garancia, nagy nevek pályáznak a helyére, kezdve Pochettinóval és Tuchellel.

Karácsony Gergely tartotta a szavát, kérvényezte a főpolgármester-választás megismétlését

Noha az újraszámlálás után is ő nyerte a választást, a főpolgármester tartotta magát korábbi ígéretéhez, új választás kiírásáért folyamodott.