Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,77 Ft
Euró
397,54 Ft
Font
470,44 Ft
Bitcoin
63,876 $

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.

...svg content...Fotó: EPA/TOLGA AKMEN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Manchester United edzője katasztrofális szezont zárt, még akkor is, ha megnyerték az FA-kupát a Manchester City ellen, akik a szezon egyik legrosszabb napját fogták ki, élen Fodennel. Ezt használta ki az United, akik közel 10 év után nyerték meg újra a kupát, még azelőtt, hogy Van Gaalt kirúgták volna.

A szintén holland edzőt 48 órával a kupagyőzelem után küldték el, és ez várhat Ten Hagra is, aki messze rosszabb idényt zárt. Döbbenetes módon majdnem 20 vereséget szenvedtek, amit javarészt a sérülésekkel magyarázott, saját magát a legritkább esetben kritizálta, és a döntő előtt is azt mondta, megérdemli a nyaralást. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Nagyon sokan imádkoznak azért, hogy kirúgják, miközben Pochettino, Tuchel, Xavi és Mourinho is szabadon igazolható. A meccs után a BBC Sport megkérdezte a hollandot, van-e igazságtartalma azoknak a jelentéseknek, amik róla szólnak, miszerint rövidesen meneszthetik, és már az utódja is megvan.

Ten Hag dacosan nyilatkozott

„Nem tudom. Az egyetlen dolog, amit csinálok, az a csapatom felkészítése, és annak fejlesztése.” – idézte a 90min az United edzőjét. Ez egy projekt számomra. Amikor megérkeztem, azt kell mondjam, hogy rendetlenség volt. Most már jobbak vagyunk, de még nem tartunk ott, ahol lenni szeretnénk.”

„A futball a trófeák megnyeréséről szól. A legjobb futballt, dinamikus, támadófutballt akarom játszani, de a végén meccseket és trófeákat kell nyerni. Ezt a fajta mentalitást szívtuk magunkba. Ez volt az egyetlen lehetőségünk, és megcsináltuk. Nagyon büszke vagyok a játékosokra és a csapattagokra.”

Sőt, dacosan megjegyezte, ha kirúgják, akkor máshol fog kupákat nyerni, ami megint egy nem túl szimpatikus nyilatkozat. „Ha már nem akarnak engem, máshova megyek, és trófeákat fogok nyerni, ezt csináltam az egész pályafutásom során.”

12 évesek megpofozták, a földre térdeltették, majd ellopták egy kisfiú focilabdáját Kispesten

A gyermek azt hitte, játszani szeretnének vele, ám kiderült, bántalmazás céljával közelítették meg a focipályán.