Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
355,98 Ft
Euró
386,47 Ft
Font
451,20 Ft
Bitcoin
51,818 $

Tóth Vera testvéréről és Krausz Gáborról: nincs részrehajlás, én vagyok a békebíró

Úgy látja, amikor egy pár a szakítás mellett dönt, a családtagok valaki felé hajlanak, és ezáltal sokkal rosszabb szituáció alakulhat ki.

Fotó: MTI/Kiss Gábor
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Krausz Gábor és Mikes Anna nyerték a Dancing with the Stars negyedik évadát, győzelmüknek pedig Tóth Vera is örült, aki a TV2 stúdiójában szurkolt nekik. Mint mondta, ez számára teljesen természetes, és mint kiderült, a sztárséf volt az, aki meghívta őt. „Nagyon jóban vagyunk egymással, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. Nagyon kedveljük egymást, a családunk része” – tette hozzá az énekesnő.

Októberben pedig férjével, Pauli Zoltánnal Palik Lászlóék műsorában meséltek arról, hogy igyekeznek békítő szerepkörben munkálkodni Tóth Gabi és Krausz Gábor között, hogy a kettejük közötti kapcsolat minél problémamentesebb legyen. Megjegyezték, mindezt Hannaróza érdekében is teszik. Azt szeretnék, „a lehető legjobb barátságban teljen el, ahogy az a gyerek felnő”. Soron kívül Egyre többen választják az átalányadózást a kata helyett

Majd Tóth Vera a Storynak arról nyilatkozott, nemcsak testvérének, hanem a séfnek is szurkol az életben, s ő tulajdonképpen a békebíró lett. „Haza is kell beszéljek, hiszen a húgom a húgom, és én mind a kettőjüknek szurkolok az életben. Úgy vagyok vele, ha mindez most Gabival történne meg, akkor ugyanúgy itt lennék. Nincs részrehajlás. Én vagyok a békebíró” – mondta az interjúban, amit a 24.hu szemlézett.

Ezt követően azzal folytatta: „Amikor két ember úgy dönt, hogy itt a vége, akkor én is azt tapasztalom, hogy a családtagok valaki felé hajlanak, és ezáltal sokkal rosszabb szituáció alakulhat ki”. Elmondása szerint mindig a normális kommunikációra próbálta ösztönözni a húgát és Krauszt, hogy higgadtabban tudják átgondolni az egymás iránti sérelmeiket és érzéseiket. „Az elején, amikor volt egy-egy felhördülés, én mondtam azt, hogy most hagyjátok abba, mert ennek itt nincs helye” – fogalmazott.

„Értem, hogy elvisznek az érzelmek, ami normális egy ilyen helyzetben, de a józan ész határain belül. Egész jó villámhárító voltam az elmúlt időszakban. Ma este is azért vagyok itt, hogy Krauszt támogassam lelkileg, hiszen ő az imádott unokahúgom apja. A férjem mellett pedig Hannarózát szeretem a világon a legjobban. Az ő érdekét szolgálja, hogy a szülőkkel jól legyek” – magyarázta, hozzátéve, a séf életében a legjobbkor jött a táncverseny, határozottan jó hatással volt rá az elmúlt néhány hét.