Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

Tóth Vera elárulta, milyen a kapcsolata Krausz Gáborral a Tóth Gabival való szakítás után

Krausz Gábor nagyon boldog volt, hogy Tóth Vera a helyszínen figyelte a Dancing with the Stars döntőjét.

Fotó: Instagram/Krausz Gábor
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Krausz Gábor és Mikes Anna nagy meglepetésre megnyerték a Dancing with the Stars negyedik évadát. Sokan arra számítottak, hogy T. Danny és Lissák Laura lesznek a befutók, akik ehhez képest még a TOP-2-be sem jutottak be, minden az énekes arcára volt írva, rendkívül csalódott.

Váratlanul Tóth Vera is betoppant a TV2 stúdiójába, természetesen Gábor meghívására. Csodával határos módon nem dolgozott szombat este, így szívesen mondott igent és a helyszínen támogatta a chefet, akivel nagyon jó a kapcsolata. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Vera amiatt is mondott örömmel igent, mert hetek óta kíváncsi volt a stúdiós hangulatra, amiről Gelencsér Timinek mesélt. „Nagyon jóban vagyunk egymással, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. Nagyon kedveljük egymást, a családunk része, mert a gyermekére is rengeteget vigyázok.”

Alig várta, hogy a stúdióban szurkolhasson, és emiatt nem tudja, vasárnap hogyan fog énekelni, annyit üvöltött. „Konkrétan Charlie-ra üvöltöztem magam.” Ami még igazán tetszett az énekesnőnek, hogy családias a hangulat, nincs feszültség a versenyzők és családjaik között.

Vera úgy fogalmazott, a győzelem tenné fel a koronát Gábor életében, ami egy olyan visszacsatolás lenne, hogy mindig lehet nulláról nyerni. Szerinte Gábor nemcsak belsőleg változott meg, hanem külsőleg is, sok plusz kilótól szabadult meg, igazi dögös pasinak látja a chefet.