Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,36 Ft
Euró
384,30 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
67,989 $

Tóth Katica, a Dancing with the Stars sztárja csak úgy ragyog

Remek hangulatban indult meg Madrid felé Tóth Katica, a Dancing with the Stars profi táncosa, aki várhatóan több érdekes poszttal fog jelentkezni.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Katalin
Cool

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Katica ugyan nem az első, és nem is a második évadban debütált a Dancing with the Starsban, hamar kedvenccé vált. Az egyik legkedvesebb karakter a pozitív energiái, a kisugárzása és a vidám személyisége miatt, ami által sokan másokra is hatással van a képernyőn keresztül, és ez rendkívüli tulajdonság.

Mindig jó látni azt, hogy valaki, aki kivételes tehetség valamiben, arra nem a munkájaként tekint. Katica pontosan ilyen karakter, egy nagyon szerethető személyiség, akivel sokan azonosulni tudnak az értékrendje miatt. Az is beszédes, hogy a két évad alatt, amit eltöltött a DWS-ben, sok új követőre tett szert. Soron kívül Cristiano Ronaldo megint történelmet írt a szaúdi ligában

Sok ezren döntöttek úgy, hogy követik a profi táncosnőt, aki nem egy érmet szerzett már a pályafutása alatt. Nemcsak kiváló táncos, hanem remek tanár is, akinél hamar megtanulhat az ember táncolni. A DWS-ben 2022-ben és tavaly láthattuk, rengetegen szurkoltak neki, és nem mellesleg egy olyan nőről beszélünk, aki ízig-vérig topnő.

A divat világában is meglehetősen otthonosan mozog, ügyesen sminkel, odafigyel a részletekre, de ezek csak külsőségek. Szerencsére Katica odabent, a lelkében is rendben van, és a vidámságával másokat is pozitív irányba lök el, amire minidig szükség van. Ezúttal is mosolygósan jelentkezett be, még mielőtt elutazott volna az egyik legszebb európai városba, Madridba.

„Mosolygós szép napot és hétvégét kívánok mindenkinek! Kinek mi a program hétvégére?! Én Madridba utazok kedves kis barátaimmal… előre is bocsi ha sokat story-zok majd!” – írta a posztjában a mindig mosolygós és vidám Katica, akit szintén érdemes követni az Instagramon, több mint 12 ezren már megtették.

Gyurcsány keményen beszólt Magyar Péternek: „Te egy tőről metszett fideszes politikus vagy”

Gyurcsány Ferenc ismét jelentkezett, ezúttal kedd reggel osztotta ki Magyar Pétert, akit egy tőről metszett fideszes politikusnak nevezett, és egyúttal tehetségtelenebbnek is, mint Orbán Viktor miniszterelnököt

Vitézy Dávid: nem lesz örökké miniszter Lázár János

Az LMP jelöltje szerint biztosan nem ő nyerné meg a „ki van a legjobban Lázár Jánossal” versenyt, de azt gondolja, hogy a politikus Budapest-ellenes politikája visszaüthet.