Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,45 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,62 Ft
Bitcoin
61,048 $

Tóth Gabinak elege lett Majkából: „Eleget pofáztál, Majoros?”

Tóth Gabi és Majka ismét egymásnak feszültek a Sztárban Sztár leszek!-ben, ami hozott pár izgalmas pillanatot.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Hamarosan a Sztában Sztár leszek! 2023-as évada is véget ér, már csak a nagy döntő van hátra. Tóth Gabi ezúttal is egy nagyon más külsővel jelent meg a stúdióban, amit sokan díjaztak, rengeteg gratulációt kapott.

Ha már gratuláció, említsük meg a Dancing with the Stars nyertesét, Krausz Gábort, aki Mikes Annával írt történelmet. Gabi élő adásban gratulált a párosnak, akik még éjjel 2 órakor is táncoltak, buliztak a finálé után. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

A Sztárban Sztár leszek!-ben is egy nagyon intenzív estén lehettünk túl, melynek ideje alatt Tóth Andi is színpadra lépett. A híres énekesnő Tin Turnert utánozta, és úgy, mint talán senki más a világon.

Gabi magasan értékelte a produkciót, majd kiderült, hogy évekkel korábban nem Andi, hanem ő tiltotta le a kolléganőjét. Hogy ez fog-e változni, nem tudni, de az biztos, hogy Gabi és Majka között időről időre feszültség alakul ki, a legtöbb esetben vicces formában.

„Mindenki befejezte? Eleget pofáztál, Majoros? Mert most nekem van kedvem beszélni, engedd meg, hogy egyszer én beszéljek.” – kérte ki magának Gabi, aki szokásához híven nem hagyja magát.