Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

Mióta itt jártál:

Így bulizott Tóth Andi és Marics Peti egy luxuslimuzinban (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Látványos és hangulatos promóciós videót forgattak a Sztárban Sztár új évadához, amiben Tóth Andi és Marics Peti is szerepet vállal.

Remek döntés volt a TV2 részéről, amikor felkérte Tóth Andit és Marics Petit a zsűriszékbe a Sztárban Sztár 2022-es évadában. Történetesen két rendkívül népszerű énekesről van szó, akik nem mellesleg egy párt alkotnak a való életben.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

Emellett mindketten szerepeltek a műsorban versenyzőként, és imádták őket a nézők. Andi és Peti ugyan más karakterek, nagyon is jól működnek a magánéletükben, immáron több mint egy éve, bár pontos dátumot továbbra sem tudhatunk, mikor jöttek össze.

Andi szerint ő lesz a legszigorúbb a zsűriben, nem fogja elpoénkodni a dolgot. Nagyon is komoly szakmának tartja a zsűrizést, és ennek megfelelően fog pontozni, illetve értékelni, ami miatt is izgalmas, mert lesznek nála sokkal tapasztaltabb énekesek is a versenyben.

A nézők izgatottan várják az eseményeket, és hamarosan megtudhatjuk, hogy kik alkotják az új mezőnyt. Valószínűleg nem kevés meglepetésben lesz részünk, kiindulván a korábbi évadokból, és abból, hogy Andi és Peti zsűriként lesz jelen a Sztárban Sztárban.

Időközben elkészült a műsor promóciós anyaga egy látványos videó formájában, amit alább tekinthettek meg. Nem lehet kérdés, hogy fergeteges lesz a hangulat, és a zsűri kiváló munkát végez majd, miközben mindenki totálisan más egyéniség.