18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,089 $

Óriási balhé Törökországban, megtámadták a pályán a Fenerbahce játékosait (videó)

Nagyon súlyos büntetésre számíthat a klub, és azok, akik részt vettek az erőszakos cselekedetben, amit mélységesen elítélnek a török hatóságok.

...svg content...Fotó: EPA/STR
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Újabb botrány tört ki a török ligában, ezúttal a Trabzonspor szurkolói okoztak hatalmas rendbontást, megtámadva a biztonsági szolgálat munkatársait és a vendég Fenerbahce játékosait. Tették mindezt a pályán azt követően, hogy vasárnap este 3-2-re kikaptak, majd nem bírták tovább idegekkel.

A brazil középpályás, aki korábban a Manchester United játékosa volt, az első félidőben kétszer is betalált. Fred góljaival a Fenerbahce ugyan begyűjtötte a nagyon fontos 3 pontot, még mindig 2 pont a hátrányuk a Galatasaray mögött, addig Trabzonspor 49 pontos a harmadik helyen. A Trabzonspornak esélye sincs arra, hogy bajnokok legyenek, miután a Galatasaray 81 egységgel a neve mellett vezeti a tabellát. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

Drámaian alakult a meccs, amikor a hazaiak a 63. percben szépítettek, majd a 78. percben büntetőből egyenlítettek. Végül Batshuayi döntött a rendes játékidő vége előtt pár perccel, röviddel ezután pedig elszabadult a pokol. Először különböző tárgyakat dobáltak a pályára a szurkolók, majd miután a lefújás után ünnepelni kezdtek a vendégek a játéktér közepén, egy szurkoló berohant közéjük – írja az ESPN.

A berohanó szurkoló összeverekedett a Fenerbahce védőjével, Bright Osayi-Samu, amivel véglegesen betelt a pohár a hazaiaknál. Több tucatnyian rohamozták meg a pályát, hogy segítsenek a szurkolónak, míg a vendégek edzője azt mondta, a játékosai nem provokálták az embereket, és megtámadták a csapatát.

A hatóságok már vizsgálódnak az ügyben, elkezdték azonosítani a rendbontó szurkolókat, akik lehetséges, örökös kitiltást kapnak a stadionokból. Nem ez az első botrányos eset a bajnokság aktuális szezonjában, miután hónapokkal korábban az egyik klubelnök megtámadott egy játékvezetőt a pályán, amiből súlyos ügy lett.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

A MÁV-Volán-csoport megerősítette, a nagy hőségre való tekintettel folytatják a vízosztást a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon.