Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
370,40 Ft
Euró
396,27 Ft
Font
468,41 Ft
Bitcoin
64,405 $

Török Livi dekoltázserős szettjénél most nincs jobb

Török Livi az egyik legvonzóbb híresség, akit sokat láthatunk dekoltázserős ruhákban, amik különösen jóé állnak neki.

...svg content...Fotó: Instagram/Lívia Török
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Török Livit az Exatlon Hungary-ből ismerhettük meg, és már akkor sokakat levett a lábáról a szépségével, a formájával és a karakterével. Egy nagyon is érző, kedves, intelligens és szép nő, akiknek sokakkal ellentétben van értékrendje. Az Exatlon-ból is vannak páran, akik tanulhattak volna tőle, többek között sportszerűségből.

Livi számára a sportszerűség mindig is természetes volt, már csak a boksz miatt is, hiszen egykor bokszolóként ismerhettük. Végül felhagyott a profi boksszal, viszont az az élete része maradt, és jelenleg is oktat. Sőt, nemrég saját maga rakta össze a bokszringjét, ami még egy férfi számára sem túl egyszerű feladat. Soron kívül Vihar és jégeső is jöhet, kiadták a figyelmeztetést

Imád sportolni, tanítani, fejlődni, mind mentális, lelki és fizikális szinten. Egyiket sem kell magyarázni az ő esetében, láthatjuk ennek az eredményét, és valóban egy nagyon vonzó nőről beszélünk, akiért csak úgy olvadoznak a pasik. Livinek is voltak nehezebb időszakai, talán lesznek is még, ugyanakkor kellően határozott és céltudatos.

Ez mindenképpen segít neki abban, hogy megtalálja a helyét az életben, azt, amit igazán keres. Megérdemelne már egy olyan kapcsolatot, aki mindent megad számára érzelmi és mentális szinten, akivel családot alapíthat, és így tovább. Szerencsére még időben van, és reméljük, eljön az a bizonyos nap számára is.

A nyári szezon az egyik kedvence, ilyenkor extrán csinosan öltözködik, és mindenki láthatja, hogy egy igazi nő, aki pontosan tisztában van saját magával. Az Instagram oldalát lassan már 46 ezren követik, ami megint csak önmagáért beszél, és valószínűleg később az 50 ezer is meglesz neki a platformon.

Ismét megszólalt Magyar Péter a szórakozóhelyi incidenst követően

A Tisza Párt vezetője igen komoly támadási felületet adott a riválisoknak azzal, ami a szórakozóhelyen történt.

Hasznos újítás az iPhone-okon: ezt mindenki kedvére változtathatja

Az Apple digitális asszisztensét a Siri vagy a Hey Siri parancsszavakkal lehetett eddig életre kelteni, ám az új operációs rendszerben már mindenki egyénileg beállíthatja, mivel szeretné ezt megtenni.