Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,64 Ft
Euró
394,78 Ft
Font
462,38 Ft
Bitcoin
63,725 $

Tilla Rockyként készül a nyárra (videó)

Tilla nagyon komolyan veszi az edzéseket, és remek formában van, amit mindenki láthat a róla készült felvételeken.

Fotó: Instagram/Till Attila
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

A sztárok is ugyanolyan emberek, mint mi, ugyanazokkal a problémákkal, bármilyen hihetetlenül is hangzik ez sokak számára. Egyesek azt gondolják, hogy a sztárok élete tökéletes, felveti őket a pénz, mindig egészségesek, és így tovább, de ez távolról sincs így, mert mint azt mondtuk, ugyanolyan emberek, mint bárki.

Nyilván vannak, akik nagyon jól keresnek, ugyanakkor a pénz nem minden. Többen betegséggel küzdenek, vagy rossz kapcsolatban/házasságban élnek, boldogtalanok, és így tovább. Valószínűleg meglepődnénk, hányan élnek rossz kapcsolatban a hírességek közül is, noha kívülre teljesen mást mutatnak. Soron kívül Karsai Dániel állapota rohamosan romlik

Szóval nem kell rájuk irigykedni, és mindenki előtt ott a lehetőség arra, hogy változtasson az életén, akár a sport segítségével. Tilla is így tett, aki igyekszik egyre fittebb és fittebb lenni, főleg most, hogy jön a nyár. A TV2 legrégebbi műsorvezetője igazi legendává nőtte ki magát a hosszú évek alatt, és hamarosan egy olyan műsort fog vezetni, amire rég volt példa.

Visszatér ugyanis a Megasztár, aminek már az első évadában is ott volt Tilla. Nagyon sok idő telt el azóta, de Tilla alig öregedett pár esztendőt, remekül tartja magát, jó géneket örökölt, viszont igyekszik odafigyelni magára. Ezzel még inkább növelheti az életminőségét, és tovább élhet, ami szintén fontos szempont.

Most épp a kedvenc futógépéről jelentkezett be, amin még a futás is kényelmes. A speciális futógépen Tilla nemcsak az erőnlétét növelheti, de tovább szálkásodhat, kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz a végeredmény. Sokan drukkolnak neki, és kevés olyan ember van, aki ne szeretné őt, kihagyhatatlan figurája a tévézésnek.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.

Karsai Dániel állapota rohamosan romlik

Karsai Péter szerint testvére beszédképességét nem veszítette el teljesen, de sajnos már a szövegek diktálása is túlságosan fárasztó számára, ezért őt és barátjukat kérte meg, hogy számoljanak be helyette az aktuális eseményekről.