Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,29 Ft
Euró
385,80 Ft
Font
451,39 Ft
Bitcoin
69,455 $

Tilla is kint volt a fordulatos Barcelona-Valencia meccsen

Tilla váratlanul megjelent a Barcelona-Valencia mérkőzésen, ami élete egyik legjobb meccse lehetett.

...svg content...Fotó: EPA/Alejandro Garcia
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, egy igencsak fordulatos mérkőzésen van túl a Barcelona. A Valencia ellen léptek pályára a katalánok, akik végül ugyan két gólt kaptak, négyet lőttek, így hozzájuk került a 3 pontot, de a Real Madrid előnye így is lassan behozhatatlan.

Még egy hatalmas kapushiba is belefért a Barcelonának, akik várhatóan a második helyen zárják a bajnokságot. Ez nem az, amit terveztek, ráadásul a Bajnokok Ligájából is kiestek, igencsak drámai módon a PSG ellen, akik ott vannak az elődöntőben. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Magyarországon is sokan szeretik a Barcelonát, de még egy semleges futballszerető számára is élvezetes nézni ezeket a meccseket. Xavi látványos futballt játszik a Barcelonával, és ez a Valencia ellen sem volt másképp. A lelátón az egyik legismertebb magyar híresség, Tilla is helyet foglalt, aki pár napja még egészen máshol járt.

Az Ázsia Expressz versenyzője volt Tilla, és nagy kalandokban volt része. Stohl Andrással versenyzett, akit már a testvérének tekint, olyannyira elmélyült a barátságuk a hetek alatt, így már csak emiatt is megérte kiutazniuk a világ másik felére. A kalandokat azonban csak hónapok múlva láthatjuk a TV2-n, addig nem.

Tilla is szereti a futballt, és ugyan nem jár gyakran meccsekre, a Barcelona-Valenciát nem akarta kihagyni. Szerencsére a zord idő addigra elvonult, így még inkább élvezhette a meccset a TV2 sztárja. „Most nem esik! Barca V Valencia.” – írta a posztjában Tilla, miközben készített egy szelfit a lelátón ülve.