Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Thierry Henry szerint Griezmann a legalulértékeltebb labdarúgó

A világ- és Európa-bajnok legenda azt is elmonda, miért gondolja ezt honfitársáról.

MTI/EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Thierry Henry a mai napig óriási névnek számít a labdarúgásban, és bár közel tíz éve már annak, hogy szögre akasztotta a stoplist, idén feltett szándéka, hogy edzőként is maradandót alkot, méghozzá az U23-as olimpiai csapattal, melynek keretébe várhatóan Griezmannt is behívja. Ez már csak azért sem lenne meglepő, mert Henry szerint Griezmann kiemelkedő játékos, akit szerinte nem értékelnek eléggé:

„Griezmann messze a legalulértékeltebb játékos. Csak nézzétek meg a passzait és a góljait. Mégis ki tudott a történelem során az összes pozícióban úgy játszani, mint ő? Nem sokan vannak” – vélekedett az egykori klasszis. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

A 32 éves csatár kulcsszerepet játszott a 2018-as világbajnoki győzelemben, négy évvel később pedig szintén kiemelkedő teljesítményt nyújtott a katari vébén, ahol Franciaország Argentínával szemben tizenegyespárbajban végül alulmaradt a fináléban – idézte fel a Sportbible.

„Még nem beszéltem erről a kapitánnyal, de ez egy álom lenne számomra” – mondta korábban az olimpia kapcsán Griezmann. „Ha behívnak, mindent megteszek, hogy elengedjenek” – fogalmazott, hozzátéve, hogy célul tűzte ki a hazai olimpián való szereplést.

Klubja, az Atlético Madrid vélhetően már kevésbé örülne neki, ha játékosa regenerálódás helyett az olimpián is részt venne, arról nem is beszélve, hogy az Eb-n is teljesítenie kell, így nagyon szoros lenne a nyári programja. Hasonló lehet a helyzet Kylian Mbappé esetében is, akinek olimpiai szereplése kapcsán nemrég szintén szó esett.

Júniustól hét kínai város lesz elérhető közvetlen légijárattal Budapestről

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy új közvetlen légi összeköttetés jön létre a két ország között.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.