Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,31 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,13 Ft
Bitcoin
62,252 $

Hivatalos: 2025-ben debütál a The Last Of Us 2. évada

Az HBO már korábban is jelezte, hogy 2025-nél korábban nem számíthatunk a második évadra, most azonban hivatalosan is megerősítették.

Fotó: HBO
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, az HBO már korábban igyekezett egyértelműsíteni, 2025-nél korábban nem számíthatunk a The Last Of Us 2. évadára, most azonban a Max egy rövid promó videóban, vagyis sizzle reelben jelentette ki konkrétan, hogy a sikersorozat 2. évada 2025-ben érkezik.

Már májusban is arról szóltak a hírek, hogy 2025 lesz az elsöprő népszerűségre szert tett, a videójátékok alapján készült széria második évadának várható megjelenési éve, ezt még a hollywoodi sztrájkok előtt hintették el. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

Ennek okán sokan joggal aggódhattak amiatt, hogy a második évad debütálása még ennél is későbbre csúszhat, ám úgy tűnik, a rajongók imái meghallgattattak.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a The Last of Us 2. évadának forgatása 2024 februárjában kezdődik Kanadában. Arról pedig szintén írtunk, hogy a második évad várhatóan a The Last of Us: Part II eseményeit adaptálja, ami azt jelenti, hogy Abby is fel fog bukkanni.

Az Ellie-t alakító Bella Ramsey nemrég arról beszélt, hogy „nagy félelme” volt, hogy a második évad nem tud majd felnőni a nagy sikerű első évadhoz, ám azt is jelezte, hogy a második évad kétségkívül „sötétebb lesz” – ami a videójátékokat ismerők számára nem meglepetés.