Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,175 $

The Last of Us 2. évad: a forgatás helyszíne erős utalás arra, hogy mire számíthatunk

Noha a forgatás még nem kezdődött el, az előkészületek már javában zajlanak, a helyszín alapján pedig már azt is tudhatjuk, hogy a játék második részének pontosan mely elemeire fókuszálhat majd az HBO sorozatának második évada.

Fotó: HBO
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

Nemrég véget ért az HBO The Last of Us sorozatának első évada, a rajongók pedig már tűkön ülve várják, hogy láthassák a képernyőn Joel és Ellie kalandjainak folytatását. Noha a forgatás még nem kezdődött el, az alkotók egy igen erős utalást tettek a rajongóknak azzal, hogy felfedték, hol forgatják a második évadot.

Az első évad elsöprő siker volt, és még csak két rész ment le az HBO-n, amikor érkezett a bejelentés, hogy garantáltan lesz második évad. Az első évad az eredeti játék nyomán Ellie és Joel útját követi végig a poszt-apokaliptikus Amerikában: fertőzött és nem fertőzött személyekkel is meg kellett küzdeniük, hogy végül biztonságban lehessenek. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Az első évad azzal zárult, hogy Joel újraegyesült testvérével, Tommyval, miközben Ellie gyanút fog annak kapcsán, hogy ő és Joel egészen pontosan hogyan is hagyták el a Tűzbogarak bázisát. Az alkotók pedig azóta elárulták, hogy a második évad a játék második részéből merít majd, ám azt is megjegyezték, hogy szeretnének harmadik évadot is, így kíváncsiak leszünk, hogy a játékból mit emelnek át a második évadra.

A Deadline információi szerint a második évad forgatása rövidesen megkezdődik, és a kanadai Vancouverben zajlik majd. Azt egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a pontos cselekmény, ahogy a gyártási üzemtervet is homály fedi, ám a rajongók már ezzel a közléssel is közelebb kerültek ahhoz, hogy megtudják, mi kerül feldolgozásra a második évadban.

A The Last of Us Part II jelentős része az Egyesült Államok csendes-óceáni északnyugati régiójában játszódik, amit az északi szomszéd, Vancouver könnyen leképezhet. Ennek azért is van jelentősége, mert a a The Last of Us Part II-ben minden a washingtoni Seattle-ben játszódik, miután Ellie elmenekül a wyomingi Jacksonból.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.

Így lehet a legkönnyebben sikert elérni egy állásinterjún

Ezek a csillagjegyek nagy esélyekkel indulnak, hiszen olyan tulajdonságokkal bírnak, amelyekkel azonnal előnybe kerülnek. A jó hír, hogy ezeket más is el tudja sajátítani, csak pár dolgot kell észben tartani.