Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,77 Ft
Euró
381,48 Ft
Font
445,23 Ft
Bitcoin
43,498 $

Hivatalos: megkezdődtek a The Last of Us sorozat 2. évadának munkálatai

Az egyik alkotó jelentette be, hogy megkezdődtek a második évad munkálatai.

Fotó: HBO
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

A múlt héten ért véget az HBO The Last of Us sorozatának első évada, és nemcsak a rajongók és a nézők szívébe lopta be magát, de azonnal az év legjobb sorozatának, illetve legsikeresebb videójáték-adaptációjának címére is bejelentkezett.

Elsöprő népszerűsége nem csupán a nézők, de a kritikusok körében is él, a rajongók pedig már tűkön ülve várják, hogy láthassák Joel és Ellie történetének folytatását – még úgy is, hogy aki játszott az eredeti videójátékokkal, pontosan tudja, hogy mire számíthat a cselekményben. Soron kívül Akár mínusz 11 fok is lehet éjszaka

Noha Bella Ramsey nemrég arról nyilatkozott, hogy a nézőknek még jó sokat kell várniuk a következő évadra, a sorozat egyik alkotója, Neil Druckmann fantasztikus hírekkel szolgált a nézőknek.

A Twitteren jelentette be, hogy megkezdődtek a sorozat második évadának munkálatai:

„Ma este nem lesz TLoU az HBO-n. De a 2. évad már úton van! Endure & survive!”

FIGYELEM: AZ ALÁBBI SOROK SPOILEREKET TARTALMAZNAK A THE LAST OF US PART II KAPCSÁN!

A The Last of Us Part 2-ben a fejlesztők Ellie-re helyezik a hangsúlyt, aki a vadonnal dacolva indul útnak az ismeretlenben, hogy felkutassa Joel gyilkosát, és megbosszulja halálát.

Ezzel párhuzamosan – a játékosok többségének bánatára – a játék Abby-t követi, azt a fiatal nőt, aki kegyetlen módon meggyilkolta Joelt, bosszúból, amiért Joel korábban lelőtte sebész apját, aki ki akarta operálni Ellie-ből agyát, hogy abból aztán ellenszert készítsen.