Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,19 Ft
Euró
395,67 Ft
Font
468,54 Ft
Bitcoin
62,150 $

Az írósztrájk miatt a videójátékból tanultak szövegeket a The Last of Us színészei

Mivel még mindig tart az írósztrájk, a színészek kénytelenek voltak a videójátékok alapján felkészülni a meghallgatásokra.

...svg content...Fotó: HBO
Kult
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Úgy tűnik, egyre jobban érezteti hatásait Hollywoodban az írók sztrájkja: a Variety jelentése szerint az HBO sikersorozatának második évadához már folyamatban vannak a casting előkészületei, ám a hét elején a produkciót ismerő források szerint felfüggesztették a munkafolyamatot.

A források szerint a casting csapat azt mondta a színészeknek, hogy közvetlenül a The Last of Us Part 2 című videójátékból – mely alapján a második évad készül –vett szövegeket olvassanak fel, mivel a második évadhoz egyelőre nincs forgatókönyv. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Ha minden jól alakul, úgy a második évad forgatása 2024 elején kezdődik majd Vancouverben. Nem meglepő, hogy még nem készült el a második évad forgatókönyve, hiszen a sorozat társalkotóját és showrunnerét, Craig Mazint a napokban látták sztrájkolni az Amerikai Írószövetség (WGA) tagjaival.

A WGA sztrájkirányelveinek értelmében Mazin jelenleg semmilyen írói vagy produceri munkát nem végezhet (beleértve a szereposztásban való részvételt) a 2. évad kapcsán. Hasonlóképpen Neil Druckmann, aki a sorozat társalkotója, valamint a játékok írója és kreatív igazgatója, aki jelenleg semmilyen minőségben nem dolgozik a sorozat folytatásán.

Az írósztrájk nagyon komolyan visszaveti a munkát, hiszen Mazin írta a The Last of Us kilenc epizódos első évadának jelentős részét, míg a sorozat premierjét és fináléját Druckmann-nal közösen írták. Druckmann pedig egyedül írta a hetedik epizódot, a Left Behindot.

Lendvai Ildikó szerint Lázár János Orbán Viktor ellen fordulhat a miniszterelnöki székért

Lendvai Ildikó arról kezdett el beszélni, hogy Lázár János Orbán Viktor miniszterelnöki székére vágyhat, amit adott esetben sokan árulásnak minősítenének.