Clouds
21 Budapest
Dollár
344,52 Ft
Euró
370,79 Ft
Font
431,70 Ft
Bitcoin
26,872 $

Mióta itt jártál:

The Last of Us: a 2. évad forgatása hamarabb kezdődik, mint gondolnánk

Fotó: HBO
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az HBO The Last of Us sorozatának alkotója meglepő kijelentést tett, aminek nem is örülhetnénk jobban.

A The Last of Us még a legelhivatottabb rajongók elvárásait is felülmúlta, amikor az év elején debütált az HBO kínálatában. Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a sorozat elsöprő sikerére való tekintettel már be is rendelték a második évadot, a rajongók pedig szinte kétségbeesetten várják, hogy mikor tér vissza a széria.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Neil Druckmann, a sorozat alkotója azonban most egy nem várt kijelentést tett, miszerint a 2. évad forgatása nem fog olyan sokáig tartani, mint azt gondoltuk. A The Last of Us alkotója nemrég a Deadline-nak nyilatkozott, és megerősítette a sorozat rajongói számára a pozitív fejleményeket, miszerint „hónapok, nem pedig évek” múlva kezdődnek meg a forgatási munkálatok.

Noha Druckman és az író Craig Mazin nem kívántak konkrétumokba bocsátkozni az új évad cselekményével kapcsolatban, Mazin mégis elhintett pár infómorzsát annak kapcsán, hogy mire számíthatunk a második évadban:

„A 2. évad esetében a folyamat pontosan ugyanaz, úgyhogy mondhatni, minden bizonnyal nagyon erősen fogunk meríteni a forrásanyagból, és az emberek ebből levonhatják a következtetéseiket.”

Ennek pedig nagyon fognak örülni a videójátékok és a sorozat rajongói, s mivel Mazin nemrég azt is elárulta, hogy arra számít, a széria még „egy darabig” fennmarad – annak ellenére, hogy eredetileg azt mondta, hogy „nem fog örökké tartani” –, úgy tűnik, a The Last of Us még néhány évig az HBO műsorának egyik alapdarabja lesz.