Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,80 Ft
Euró
393,55 Ft
Font
467,47 Ft
Bitcoin
64,339 $

The Last of Us: a 2. évad forgatása hamarabb kezdődik, mint gondolnánk

Az HBO The Last of Us sorozatának alkotója meglepő kijelentést tett, aminek nem is örülhetnénk jobban.

...svg content...Fotó: HBO
Kult
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A The Last of Us még a legelhivatottabb rajongók elvárásait is felülmúlta, amikor az év elején debütált az HBO kínálatában. Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a sorozat elsöprő sikerére való tekintettel már be is rendelték a második évadot, a rajongók pedig szinte kétségbeesetten várják, hogy mikor tér vissza a széria.

Neil Druckmann, a sorozat alkotója azonban most egy nem várt kijelentést tett, miszerint a 2. évad forgatása nem fog olyan sokáig tartani, mint azt gondoltuk. A The Last of Us alkotója nemrég a Deadline-nak nyilatkozott, és megerősítette a sorozat rajongói számára a pozitív fejleményeket, miszerint „hónapok, nem pedig évek” múlva kezdődnek meg a forgatási munkálatok. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

Noha Druckman és az író Craig Mazin nem kívántak konkrétumokba bocsátkozni az új évad cselekményével kapcsolatban, Mazin mégis elhintett pár infómorzsát annak kapcsán, hogy mire számíthatunk a második évadban:

„A 2. évad esetében a folyamat pontosan ugyanaz, úgyhogy mondhatni, minden bizonnyal nagyon erősen fogunk meríteni a forrásanyagból, és az emberek ebből levonhatják a következtetéseiket.”

Ennek pedig nagyon fognak örülni a videójátékok és a sorozat rajongói, s mivel Mazin nemrég azt is elárulta, hogy arra számít, a széria még „egy darabig” fennmarad – annak ellenére, hogy eredetileg azt mondta, hogy „nem fog örökké tartani” –, úgy tűnik, a The Last of Us még néhány évig az HBO műsorának egyik alapdarabja lesz.

Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely válaszát a hatalmas pénzjutalmakról

Vitézy Dávid elárulta, mennyit keres a a MÁV Start és a Volánbusz közös gazdasági vezetője, aki szintén szép summát kapott.