Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,872 $

Remek hír érkezett a The Last Of Us 2. évadának forgatása kapcsán

A színész- és írósztrájk miatt minden produkció, így a The Las of Us második évadának forgatása is csúszott.

Fotó: HBO
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az HBO a rajongók legnagyobb örömére csütörtöki médiaeseményén hivatalosan is bejelentette, hogy 2024 elején megkezdődik a The Last of Us 2. évadának forgatása. A Variety jelentése szerint mindezt később a stúdió főnöke, Casey Bloys is megerősítette.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, az írósztrájkhoz csatlakoztak a színészek is, így jóformán teljesen leállt Hollywood, hiszen egyetlen produkciót sem tudtak leforgatni. Fontos megjegyezni, hogy bár az írók (WGA) sztrájkja véget ért, a színészeké (SAG-AFTRA) továbbra is tart. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Ami pedig az elsöprően népszerű, az eredeti videójátékok alapján készült széria második évadának debütálását illeti, egyelőre nem tudni pontos időablakot, csupán annyi biztos, hogy legkorábban 2025-ben számíthatunk az új évad megjelenésére.

A The Last of Us főszereplői a továbbiakban is Pedro Pascal, mint Joel és Bella Ramsey, mint Ellie. A 2. évadban azonban bemutatásra kerül Abby karaktere is, aki a The Last of Us: Part II központi szereplője, s határozottan ellentmondásos figura, tekintettel arra, hogy milyen háttere van és milyen cselekményekben vesz részt.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.